site traffic analytics

Agentia de turism Mareea “pariaza” 500.000 euro pe complexul Mercur-Minerva din Mamaia

Agentia de turism Mareea a preluat in baza unui contract de management pe termen lung complexul Mercur-Minerva din Mamaia, unde are in plan sa deruleze investitii de 500.000 euro in modernizare, a spus Marius Usturoiu, directorul companiei pentru DailyBusiness.ro.
Lucrarile de modernizare au fost deja demarate, iar intregul complex urmeaza sa fie inaugurat la 1 mai 2012.   Mareea este una dintre agentiile importante pe turism intern. Pentru intreg anul, agentia de turism  asteapta o crestere de 45% pana la 44 milioane lei.    

 ”Datorita numarului de turisti care achizitioneaza vacanta pe litoral, prin intermediul agentiei noastre (80.000 de persoane in acest an-n.r.), am semnat in luna septembrie  un contract de preluare a complexului hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, pe care il vom transforma intr-o unitate destinata in primul rand familiilor cu copii, concept care va fi inaugurat incepand cu luna mai 2012”,  a precizat Marius Usturoiu.  

Complexul hotelier Mercur-Minerva, situat in nordul statiunii Mamaia, include doua hoteluri de trei stele, care totalizeaza peste 300 de camere, si o vila cu 14 apartamente.

Vezi articolul original

Sursa: dailybusiness.roAdaugata pe : 04 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun