site traffic analytics

Agentia de turism Mareea “pariaza” 500.000 euro pe complexul Mercur-Minerva din Mamaia

Agentia de turism Mareea a preluat in baza unui contract de management pe termen lung complexul Mercur-Minerva din Mamaia, unde are in plan sa deruleze investitii de 500.000 euro in modernizare, a spus Marius Usturoiu, directorul companiei pentru DailyBusiness.ro.
Lucrarile de modernizare au fost deja demarate, iar intregul complex urmeaza sa fie inaugurat la 1 mai 2012.   Mareea este una dintre agentiile importante pe turism intern. Pentru intreg anul, agentia de turism  asteapta o crestere de 45% pana la 44 milioane lei.    

 ”Datorita numarului de turisti care achizitioneaza vacanta pe litoral, prin intermediul agentiei noastre (80.000 de persoane in acest an-n.r.), am semnat in luna septembrie  un contract de preluare a complexului hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, pe care il vom transforma intr-o unitate destinata in primul rand familiilor cu copii, concept care va fi inaugurat incepand cu luna mai 2012”,  a precizat Marius Usturoiu.  

Complexul hotelier Mercur-Minerva, situat in nordul statiunii Mamaia, include doua hoteluri de trei stele, care totalizeaza peste 300 de camere, si o vila cu 14 apartamente.

Vezi articolul original

Sursa: dailybusiness.roAdaugata pe : 04 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Booking Bucharest
Le Chateau
Paralela 45
Corali Holidays
Destinatii.eu
Traian Badulescu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Max Holidays