site traffic analytics

Gala Travel Advisor 2011

Luni, 12 decembrie, cel mai de lux complex de evenimente al României, Ambasad'Or Events din Otopeni, găzduieşte Gala Travel Advisor - un eveniment dedicat performanţei în turism, organizat, în parteneriat, de Travel Advisor Media şi Ambasa Events.
Gala Travel Advisor Media este un eveniment dedicat networking-ului, comunicării şi premierii liderilor din industria turistică românească. Travel Advisor Media – organizatorul Galei - este o companie specializată în editarea de publicaţii de turism, precum revista lunară Travel Advisor; realizarea emisiunii "Trăieşte-ţi viaţa", difuzată pe Money Channel; crearea de site-uri specializate, evenimente de profil şi consultanţă de imagine.
Evenimentul este prezentat de Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory, companie care s-a alăturat în mod natural susţinerii acestei Gale, prin prisma îndelungatei experienţe în domeniul PR şi comunicare, a prezentării de evenimente, dar şi a tradiţionalei colaborări cu Travel Advisor Media.

Partenerul principal al Galei este Travel Guard - Chartis Romania, iar parteneri: Scorseze Security International, UNTRR Tours, Hotel Golden Tulip Victoria, Hotel Trianon, Roua Spa si Cramele Halewood. În cadrul Galei este prezentată o colecţie a designerului de bijuterii Alin Dinică, alături de casa de modă DaCapo (makeup artist Maria El Dani). La finalul Galei au loc două concerte de excepţie: Diana Bişinicu şi Marian Vasilescu.

Si pentru ca Gala este organizată la numai câteva zile distanţă de Crăciun, Travel Advisor Media s-a implicat în organizarea Serbării de Crăciun a copiiilor de la Grădiniţa Nr 75, sector 5, făcând rost de o sală, prin amabilitatea Hotelului  Golden Tulip Victoria, şi de Moş Crăciun, cu sprijinul Agenţiei Mos Craciun.

Speakerii Galei Travel Advisor

Dr. Cristian Cârstoiu
"Creativitate şi inovaţie pentru afaceri profitabile"

„Fiecare întâmplare poate să devina o experienţă,” spune Dr. Cristian Cârstoiu, fondator Audiosfera şi realizatorul emisiunii Vitamine la RadioLynx.
A absolvit Facultatea de Medicină din Bucureşti în 1996, dar nu a profesat niciodată deoarece încă din anii studenţiei şi-a pornit propria afacere.
Prin munca sa, dl. Cârstoiu îi sprijină atât pe cei care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale, dar şi pe cei care doresc să-şi facă o afacere proprie.

Bruno Medicina

Născut în anul 1959, la Genova (Italia), a absolvit Facultatea de Psihologie a Muncii în 1983. A parcus întreaga carieră de vânzător, pornind de la vânzari din "uşă în uşă", pe vremea studenţiei, până la colaborarea cu cele mai mari firme din Europa. Interesat şi de aspectul teoretic al vânzării, şi-a perfecţionat cunoştinţele de psihologie în domeniul comercial, urmând cursuri de specializare în Programarea NeuroLingvistică, Analiză Tranzacţională, Hipnoză Eriksoniană şi Tehnici de comunicare, lucrând alături de cei mai renumiţi traineri în domeniu.
Astfel, de aproximativ 20 de ani, în paralel cu activitatea de vânzător şi coordonator al reţelei de vânzători, dirijeaza în Italia şi România o companie de consultanţă care are drept obiectiv dezvoltarea resurselor umane, cu o atenţie specifică la personalul comercial (agenţi de vânzare, echipe de negociatori, manageri comerciali).


Tot în cadrul Galei, Mihai Pastiea, proprietarul agenţiei de turism Neotour International dar şi scriitor de turism, lansează volumele de călătorie "PE ARIPILE GÂNDULUI'  şi "GÂNDURI HAIHUI', o pledoarie pentru "turismul pentru educaţie" şi "educaţia prin turism".


Andrei Munteanu, travel manager al Travel Guard – Chartis Romania, va înmâna 6 distincţii din partea companiei pe care o reprezintă. Acestea sunt împărţite pe două categorii: Agenţie de turism clasică şi agenţie de turism online.

·    Cel mai mare volum de asigurări de călătorie vândute în 2011
·    Cea mai mare primă medie în 2011
·    Cea mai mare rată de conversie a asigurărilor de călătorie în 2011


Premiile Travel Advisor

Despre premii


Desemnarea câştigătorilor s-a făcut prin consultarea a zece specialişti din industria turistică (touroperatori, hotelieri, instituţii de învăţământ), iar jurizarea a fost facută de membrii board-ului Asociaţiei Presei de Turism, cea mai nouă structură ce reuneste jurnalişti şi editori de turism, profesionişti cu experienţă în domeniu.

    Categoria touroperatori

    Touroperator-ul de outgoing al anului
    Touroperator-ul de turism intern al anului
    Touroperator-ul de incoming al anului
    Touroperator-ul de business & corporate al anului – Accent Travel & Events (Lucian Boronea)   
    Premiul pentru inovare şi dezvoltare

    Categoria hoteluri

    Lanţul hotelier al anului

    Categoria Instituţii de învăţământ specializat pe turism

    Categoria transport

    Categoria Mass-media

    Categoria blog-uri de travel


    Distincţii pentru proiecte

    Complexul de evenimente al anului

    Banca anului


    Omul de turism al anuluiAdaugata pe : 12 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun