site traffic analytics

Regional Air Suport lansează un nou format turistic: bookregional.com

Astăzi, echipa Regional Air Suport a lansat o platformă de rezervări hoteliere complexă, completă şi rapidă. Noul proiect online al Regional Air Suport, www.bookregional.com, este susţinut de o bază de date de 180.000 de hoteluri şi 19.000 de destinaţii, toate acestea acoperind 170 de ţări.

 Potrivit managerului general al Regional Air Suport, Dana Vitomirescu, “cu Octopus Travel am câştigat maturitate, www.bookregional.com înseamnă know-how, inspiraţie, o echipă de tineri ambiţioşi şi, cel mai important, instrumentul cu care reînnoim constant portretul ideal al clientului mulţumit. Nu susţinem că am reinventat roata, că dezvoltăm un proiect complet inedit, ci doar că aducem servicii complete pentru orice tip de călătorie, de afaceri sau turistic. Marele avantaj al acestui proiect constă în capacitatea de a oferi fiecăruia dintre clienţii noştri pachetul de servicii pe care îl doreşte, transformând astfel confortul la care visează, din idee în realitate”.

 Noul format Regional conţine servicii precum “Sightseing” prin care fiecare client îşi poate stabili itinerariul complet, transferul de la aeroport la hotel, sau “Over 10 people”, pachete preferenţiale pentru grupuri mai mari de 10 persoane… iar avantajele nu se opresc aici. Cu doar câteva click-uri planul de pe hârtie devine, în cel mai scurt timp, o experienţă personală.

 Pentru clienţii fideli, curioşi, pentru oricine îşi doreşte să scape de povara necunoscutelor unei călătorii, echipa Regional Air Suport vă poate confirma toate avantajele utilizării acestei platforme contactând-o la numerele de telefon 021/ 599.01.01 sau e-mail: office@bookregional.comAdaugata pe : 14 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun