site traffic analytics

Paul Marasoiu, noul „strateg” al companiei hoteliere a CNSLR Fratia

Paul Marasoiu a preluat in aceasta saptamana coordonarea activitatilor operationale hoteliere si de dezvoltare strategica a unitatilor aflate in exploatarea Sind Tour Trading, compania hoteliera prin care CNSLR Fratia administreaza portofoliul de cazare.
Marasoiu il inlocuieste pe Michele Meoni care a decis sa accepte o oferta in afara Romaniei.

Paul Marasoiu desfasoara activitati in industria ospitalitatii de aproape 30 de ani, fiind presedintele & CEO al Peacock Hotels – Global Hotel Management, companie de management si consultanta pentru proiecte de investitii hoteliere.

Este deasemenea partener strategic si director regional al Golden Tulip – Louvre Hotels.   Pe parcursul carierei a coordonat Complexul de Hoteluri si Restaurante Ambasador, Grupul Ana Hotels si o serie de alte structuri hoteliere sau agentii de turism.

Sind Tour Trading deruleaza in prezent o investitie de 1,5 milioane euro pentru modernizarea Hotelului Domogled, in urma careia cele 138 de camere, zona de alimentatie publica precum si baza de tratament vor fi reclasificate de la 2 la 3 stele.

Compania Sind Tour administreaza 7 hoteluri si 11 vile primite in administrare din portofoliul Sind Romania in 6 locatii: hotelurile Muncel din Baile Felix, Dacia si Domogled din Baile Herculane, Montana in Covasna, Somesul in Sangeorz Bai, vile si apartamente la Vidra si Voineasa precum si hotelurile Bradisor si Vidruta din Voineasa.

Sursa: dailybusiness.roAdaugata pe : 15 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun