site traffic analytics

Noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi gata până la Crăciun

Deşi n-au trecut decât zece zile de la începerea lucrărilor, noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac începe să capete contur. Pe zi ce trece, “construcţia” de gheaţă, zăpadă şi apă îşi măreşte proporţiile, apar elemente noi din viitorul hotel, astfel că, dacă nu vor interveni probleme deosebite sau dacă vremea nu le va juca feste, echipa de 20 de constructori va putea finaliza cea mai mare parte a lucrărilor până în ajunul Crăciunului.
Până în acest moment, pentru Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac au fost folosite aproape o mie de “cărămizi” din gheaţă cristalină, decupate direct din lacul Bâlea, precum şi sute de tone de zăpadă şi apă.
Cum s-a întâmplat şi în sezoanele anterioare, Hotel of Ice va fi deschis pentru vizitare în ziua de Crăciun, tot de atunci urmând a fi disponibile şi primele camere pentru cazarea oaspeţilor. De asemenea, în acest an Moş Crăciun va aduce turiştilor ce vor veni să vadă Hotelul de Gheaţă, barul şi restaurantul ce vor funcţiona în interiorul ineditului obiectiv, astfel că cei interesaţi se vor putea bucura de băuturile preferate, servite în pahare de gheaţă şi de meniul special, servit pe platouri de gheaţă.
Hotel of Ice- Bâlea Lac, conceptul avrigeanului Arnold Gunter Klingeis, a ajuns la cel de-al şaptelea sezon şi va constitui din nou, cu siguranţă, unul dintre reperele obligatorii pentru iubitorii turismului montan, pasionaţii de adrenalină, frumos şi inedit de la noi din ţară şi nu numai.
Curioşii, pot vedea cu proprii ochi cum „creşte” Hotelul de Gheaţă vizitând şantierul acestuia de la Bâlea Lac.
Persoanele ce doresc să-şi rezerve o cameră la cel mai nou Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac sau au nevoie de informaţii suplimentare despre proiect, pot telefona la numărul 0269523111 / 0726.234417 sau pot accesa noua pagină de internet a Hotel of Ice la adresa www.hotelofice.ro.Adaugata pe : 16 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun