site traffic analytics

TripAdvisor a anunţat trendurile industriei travel în 2012

Cel mai mare site de călătorii din lume, TripAdvisor a publicat recent trendurile industriei Travel pentru 2012, în urma unui studiu, realizat anual de TripAdvisor, care relevă ce sume vor aloca turiştii călătoriilor în 2012, ce destinaţii turistice preferă, ce tipuri de unităţi de cazare vor fi cele mai căutate, dar şi în ce măsură folosesc turiştii noile tehnologii atunci când îşi aleg o destinaţie turistică dar şi în timpul călătoriei. Studiul a fost realizat pe mai mult de 2700 de turişti din Statele Unite ale Americii şi relevă lucruri extrem de interesante.

trends

90% din respondenţi intenţionează să efectueze 2 sau mai multe călătorii de leisure în 2012, în timp ce 24% plănuiesc 5 sau mai multe călătorii de relaxare. În ceea ce priveşte sumele alocate călătoriilor, în ciuda climatului economic dificil, 31% din respondenţi anticipează că vor cheltui mai mult pe călătorii de leisure în 2012, în timp ce 49% din respondenţi au declarat că vor aloca călătoriilor aceeaşi sumă ca în 2011.
79% din respondenţi intenţionează să cheltuiască minim 3000 de dolari pe vacanţe în 2012, 57% vor plăti cel puţin 5000 dolari pe călătorii în anul care vine şi 21% vor investi 10.000 dolari sau mai mult în excursii.

money

68% din respondenţii studiului efectuat de TripAdvisor intenţionează să călătorească în afara Statelor Unite ale Americii în 2012, şi din aceştia, 54% vor vizita Europa, 52% vor vizita destinaţii din America de Nord, precum Canada sau Mexic, iar 12% vor vizita Asia. Top 3 oraşe de la nivel mondial, în care turiştii americani intenţionează să călătorească în 2012 arată aşa: Paris, Londra şi Roma.
În ceea ce priveşte unităţile de cazare preferate, hotelurile rămân preferatele turiştilor americani atunci când călătoresc, acestea fiind urmate de cazarea la prieteni sau rude, însă anul viitor vor creşte în popularitate închirierile directe la proprietari de apartamente, case de vacanţă ş.a dar şi proprietăţile Business to Business Inns.

grafic

44% din turiştii americani intenţionează să îşi folosească mai mult telefonul mobil sau smartfone-ul o sursă de informare în timpul călătoriilor, în 2012.
37% din respondenţi intenţionează să folosească telefonul mobil pentru a căuta restaurante în timpul călătoriilor, 27% pentru a căuta obiective turistice şi 26% pentru a căuta unităţi de cazare.
În ceea ce priveşte acţiunile eco-friendly pe care turiştii intenţionează să le întreprindă în 2012, 51% din respondenţi intenţionează să oprească aerul condiţionat sau căldura atunci când părăsesc camera de hotel, iar 12% din respondenţi intenţionează să aleagă hotelurile green, sau acele unităţi de cazare care au realizat nişte performanţe în domeniul protecţiei mediului înconjurător.

Sursa: horeca.roAdaugata pe : 17 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun