site traffic analytics

Agentia Paralela 45 a lansat primul charter Bacau – Antalya

Aeroportul din Bacau a devenit optiune prioritara pentru unul dintre cei mai importanti turoperatori din Romania, Agentia de turism Paralela 45. Anul turistic 2012 va insemna, astfel, punerea in circulatie a primului charter aerian Bacau – Antalya (Turcia), una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta ale romanilor. Alin Burcea, CEO al Agentiei, si Dumitru Nanescu, directorul general al Agentiei Inter-Tour Bacau, care este si vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT, s-au intilnit, ieri, 13 decembrie, cu agentii de turism bacauani si cu ziaristii, pe aceasta tema.

Lansarea charterului Bacau – Antalya in perioada de operare 4 iunie – 10 septembrie, va fi o premiera in turismul si transportul aerian bacauan. “Aeroprtul din Bacau ne ofera, prin pozitionarea geografica si prin capacitate, o oportunitate de luat in calcul pentru ofertele noastre turistice – a spus Alin Burcea. In al doilea rind, nu este deloc de neglijat modul in care sintem primiti intr-o regiune cind punem in circulatie cite un astfel de charter. Avem exemple negative, in acest sens, pe motive de orgolii, pentru ca noi sintem un turoperator din Bucuresti. In Bacau nu a fost asa. Dimpotriva, agentii de turism ne-au perceput oferta corect si au inteles ca din aceasta oportunitate avem de cistigat impreuna. Pentru ca de pe aeroportul Bacau pot pleca in Antalia turisti din Suceava, Neamt, Vaslui si Vrancea pe care tot agentiile de turism partenere in acest proiect ii aduc. Vom cistiga toti”. Insasi Agentia Paralela 45 are un birou deschis in Bacau.

Cu Romavia, ceva mai mult de 2 ore de zbor

Alin BurceaTuroperatorul a batut palma, pentru lansarea charterului, cu cei de la compania aeriana Romavia. Organizatorii charterului sustin ca orarul de zbor este foarte bun: Bacau (BCM) 14:30 – Antalya (AYT) 16:55 si AYT 11:50 – BCM 13:45. In pachetul de servicii mai sint inlcuse sapte nopti de cazare si masa conform ofertei fiecarui hotel ales, dar si transportul aeroport – hotel – aeroport si (foarte important!), asistenta turistica in limba romana. Tarifele pornesc, in acest fel, de la 359 de euro de persoana, dar achizitionarea in sistemul Early booking (plata in avans) poate aduce reduceri de pina la 26%. Asigurarea medicala, asigurarea storno si excursiile optionale in Turcia nu sint cuprinse in pachet, dar nici taxa de aeroport, care ajunge la 95 de euro de persoana. La fel de importanta este si oferta pentru transportul (dus-intors) al turistilor la aeroportul din Bacau, din Suceava (pentru 25 de euro), din Iasi (15 euro) si Piatra Neamt (15 euro). “Un specific al acestei oferte – a precizat Alin Burcea – este categoria celor 65 de hotelurilor din catalog, marea majoritate de cinci stele, foarte putine de patru stele. Pentru ca romanii cauta, in general, aceasta categorie de confort si, desigur, regimul all inclusiv”.

ANAT Nord-Est pune umarul

Dumitru NanescuPatronatul Nord-Est al ANAT saluta si sprijina initiativa touroperatorului Paralela 45. “Pentru toate agentiile de turism din Moldova si in special din judetul Bacau – a spus Dumitru Nanescu – este o oportunitate in sporirea vinzarilor pe destinatia Turcia. Pentru turisti, exista acum posibilitatea accesarii unei minunate vacante, cu imbarcarea in avion «de acasa», cu o si mai mare economie de timp si bani”. Charterul pentru Antalya va duce spre zona de vacante din Turcia cel putin 1.300 de turisti din Bacau, in 13 zboruri cu cite 100 de persoane. “Am convingerea ca putem face acest numar de pasageri numai din Bacau, pentru ca, in medie, ar fi vorba doar de circa 100 de familii. Iar zona Antalya este, prin excelenta, propice turismului familial – a conchis Alin Burcea”. Astfel, turoperatorul are in intentie chiar doua sezoane de turism in Antalya, lunile mai, iunie si septembrie fiind cele mai bune pentru o vacanta in aceasta zona.
Paralela 45 a prezentat, in Bacau, si alte oferte tentante pentru vacata 2012, dar asupra acestora vom reveni cu amanunte.

Sursa: Ziarul de BacauAdaugata pe : 17 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun