site traffic analytics

Mark Schwab este noul CEO al Star Alliance

Consiliul Executiv al Star Alliance l-a numit pe Mark Schwab în fruntea organizaţiei centrale Star Alliance, cu sediul în Frankfurt, Germania, drept noul CEO al acesteia. Schwab vine de la compania United, membru Star Alliance, unde a fost Aliance Senior Vice President. În această calitate el a servit, de asemenea, ca un membru al consiliului de administraţie al Star Alliance. El îi urmează lui Jaan Albrecht, care a fost numit în funcţia de CEO al Austrian Airlines la 1 noiembrie 2011.

"Cu Mark Schwab ne-am asigurat un executiv de renume internaţional al companiei aeriene, care deţine toate calificările necesare pentru a conduce alianţa noastră în următorul capitol al poveştii de succes," a declarat Rob Fyfe, director executiv al Air New Zealand şi preşedinte al Comitetului executiv Star Alliance.
"Această numire urmează unei căutări la nivel mondial, în urma căreia am ales mai mulţi candidaţi de mare calibru. Mark ne-a convins cu experienţa sa extraordinară în domeniul acestei industrii. A servit afacerii noastre în mai multe funcţii executive din întreaga lume şi este persoana de care aveam nevoie pentru aceasta pozitie provocatoare ".

Mark Schwab a deţinut poziţii executive numeroase în industria aeriană la United Airlines, US Airways şi American Airlines. El a început cariera de aviaţie în 1975 cu Pan American Airways Mondial, la Rio de Janeiro. În calitate de cetăţean mondial a petrecut cea mai mare din cariera sa în afara ţării sale de origine, Statele Unite ale Americii. Schwab a condus organizaţii din America Latină, Europa şi Asia. Fiind fluent în limba portugheză şi în limba spaniolă, el deţine o diplomă de licenţă în Afaceri Latino-americane de la Universitatea din Virginia, Charlottesville. Mark Schwab este căsătorit şi are două fiice.

Star Alliance Services GmbH, cu sediul în Frankfurt, Germania, serveste ca organizaţie centrală a acestei alianţe aeriene. Acesta coordonează proiectele şi activităţile companiilor aeriene membre, 28 la număr, menite să îmbunătăţească experienţa şi serviciile oferite clienţii săi internaţionali atunci când călătoresc în oricare dintre cele peste 21.000 de zboruri zilnice ale alianţei.Adaugata pe : 17 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun