site traffic analytics

Primii turişti cazaţi la noul Hotel of Ice de la Bâlea Lac

Hotel of Ice, Balea Lac16 turişti din Marea Britanie şi-au petrecut noaptea de Crăciun la rece, în camerele celui mai nou Hotel de Gheaţă edificat în inima Masivului Făgăraş, la Bâlea Lac.

Turiştii britanici au sosit în România prin intermediul agenţiei Untravelled Paths, colaboratoare mai veche a celor de la Bâlea Lac.

În Ajunul Crăciunului, cea mai mare parte a lucrărilor la noul Hotel of Ice de la Bâlea Lac a fost finalizată, astfel că ineditul obiectiv a fost inclus în circuitul turistic din acest sezon.

În cele doar câteva zile de la deschidere, perioada Crăciunului, Hotel of Ice a fost deja vizitat de câteva sute de turişti, români sau străini, acest fapt fiind, din nou, o dovadă că „ţinutul de cleştar” de la Bâlea Lac se află în topul preferinţelor pentru petrecerea vacanţelor sau zilelor libere.

Cei mai curajoşi dintre vizitatori s-au dovedit a fi, şi în acest an, turiştii străini, astfel că 16 dintre aceştia, mai dornici de adrenalină şi aventură, au preferat camerele ineditului hotel pentru petrecerea nopţii de Crăciun.

Tot respectivii britanici au fost printre primii clienţi ai barului şi restaurantului Hotel of Ice din acest sezon, băuturile servite în interesantele pahare de gheaţă fiind în topul preferinţelor. De asemenea, meniul restaurantului, o adevărată experienţă culinară rafinată, servit pe platouri de gheaţă, dar şi vinul sau ţuica fierte, ori mâncărurile tradiţionale de Crăciun (servite la Cabana Bâlea Lac), au fost extrem de populare în aceste zile la Bâlea Lac.Hotel of Ice, Balea Lac

Cel de-al şaptelea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac, este construit din peste 2000 de mari cărămizi de gheaţă, extrase din lacul Bâlea, zăpadă şi gheaţă.

Hotelul are 10 camere, un bar şi un restaurant ce pot fi vizitate in fiecare zi intre orele 9-17.

La construcţia deja finalizată, în perioada imediat următoare va fi adăugată o zonă de intrare (hol), precum şi un „satelit”- o structură de formă molecular, formată din trei camere tip iglu, conectate printr-un hol central.Adaugata pe : 28 / 12 / 2011.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun