site traffic analytics

Operatorul low cost Air Valee intra pe piata romaneasca

Air Valee low cost ItaliaCompania aeriana Air Vallee, care activeaza si pe segmentul transportului aerian low cost, a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Parma (Italia) intentia de a intra pe piata locala cu doua noi rute.

Astfel, operatorul italian va lansa la sfarsitul lunii martie rutele Parma – Bucuresti (zbor operat pe Aeroportul International Henri Coanda) si Torino-Iasi. Pentru ruta Parma Bucuresti vor fi doua zboruri saptamanale, iar pe ruta Torino-Iasi trei curse saptamanale.

“Suntem constienti ca Bucurestiul a fost o destinatie foarte ceruta”, a declarat CEO-ul Paul Whelan, potrivit airvallee.it.

Air Vallee a fost creata in 1987 si mai ofera servicii de zboruri charter, aerotaxi, heliski si curse turistice cu elicopterul.

Principalii concurenti ai Air Vallee pe piata locala sunt Blue Air si Wizz Air, insa doar prima companie opereaza un zbor comun cu operatorul italian, respectiv Torino.

Costul unui bilet pentru un singur drum pe ruta București-Parma costă 39 de euro, la categoria normal și 190 de euro la categoria executive. Pe ruta Iași-Torino, prețul biletului la categoria normal, pentru un singur drum, este de 39 de euro, în timp ce la categoria executive prețul este de 183 euro. Toate taxele sunt incluse în prețul biletelor. Prețul poate varia în funcție de perioada aleasă. Pentru perioada 16-24 iunie 2012, costul unui bilet dus-întors este de 68 de euro, cu toate taxele incluse, potrivit căutărilor pe site-ul companiei.

Compania internționează să deschidă trei baze operaționale în orașele București, Iași și Constanța.Adaugata pe : 11 / 01 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun