site traffic analytics

Cea mai scumpa cazare, la New York si Moscova

Serviciile hoteliere din New York si Moscova sunt cele mai scumpe, potrivit barometrului actual al preturilor hoteliere prezentat pe site-ul hotel.info.

In multe metropole europene preturile camerelor au dovedit in continuare o tendinta ascendenta. Cu toate acestea, in unele orase oaspetii hotelurilor au putut profita de reducerile de preturi.

Serviciile hoteliere din New York si Moscova sunt cele mai scumpe. Prin comparatie, Bucurestiul este mai ieftin.
Moscova, care este de departe metropola europeana cu cel mai mare numar de locuitori, este totodata, cu o crestere a preturilor de 9,67 % (media pe noapte 183,78 euro), cea mai scumpa destinatie hoteliera din toate capitalele europene.

Si in Oslo turistii au fost nevoiti sa caute mult mai adanc in buzunare. Aici hotelierii au cerut, in medie, cu 7,25 % mai mult decat in aceeasi luna a anului anterior, ajungand la o medie de pret pe noapte de 170, 89 euro.

In top 20 raman constante, cu 144,10 euro si 136,60 euro, doar preturile camerelor din Stockholm si Kiev.

Comparativ cu acestea, Bucurestiul s-a dovedit un chilipir. Oaspetii hotelurilor au fost nevoiti sa puna pe tejghea doar 81,91 euro.

In cadrul analizei preturilor pe plan international, "Big Apple" New York s-a dovedit in continuare a fi o locatie foarte scumpa. In noiembrie preturile camerelor au crescut comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut cu 8,88 %, la 208,96 euro.

Si in multe alte metropole preturile pentru cazare au crescut cu un procent moderat pana la semnificativ.

Sursa: dailybusiness.roAdaugata pe : 11 / 01 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun