site traffic analytics

Eurolines Romania preia gratuit pasagerii curselor Malev catre si dinspre Budapesta

Potrivit unui comunicat remis redactiei, Eurolines Romania anunta disponibilitatea de a prelua gratuit pasagerii curselor MALEV catre si dinspre Budapesta pe parcursul lunii februarie 2012. Eurolines Romania incearca prin acest demers sa vina in ajutorul pasagerilor afectati de anularea curselor companiei MALEV, care in cursul acestei dimineti a anuntat incetarea tuturor operatiunilor.

Autocarele Eurolines au plecari de luni pana sambata din Bucuresti si din principalele orase ale tarii, iar din Budapesta plecarile sunt zilnice, la ora 06:00 a.m., ora locala. In limita locurilor disponibile pasagerii posesori de bilete MALEV pe aceste rute vor fi imbarcati gratuit.

Posesorii de bilete MALEV pot obtine mai multe informatii si isi pot rezerva biletul dus sau intors la numarele de telefon 021-316.77.82/83, la adresa de e-mail: rezervari@eurolines.ro sau intr-una din cele 52 de agentii Eurolines din Bucuresti si din tara.

Statiile de plecare si adresele agentiilor Eurolines se gasesc pe www.eurolines.ro sau se pot afla la telefon 031.4018.888. (tarif normal).

Eurolines Romania ofera tarife preferentiale pe liniile proprii de autocar cu 50% reducere din costul total al biletului pentru pasagerii MALEV care urmau sa isi continue calatoria de la Budapesta catre alte orase europene.

Avantajele pe care le ofera Eurolines inseamna siguranta, punctualitatea si confortul generate de multitudinea de statii de plecare, fapt care nu conditioneaza pasagerul sa vina in Bucuresti, ci isi poate incepe calatoria din orasul in care locuieste.Adaugata pe : 04 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Vinvest
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun