site traffic analytics

Turkish Airlines va duce mai mulţi români în... Singapore

Numărul românilor care ajung în Singapore creşte simţitor de la an la an, în 2010 depăşind cifra de 6.000. Dar Turkish Airlines doreşte ca această cifră să devină mult mai mare, ţinând cont că are în Singapore un important hub, operat de compania naţională a Turciei de 25 de ani. Din acest oraş-stat se poate ajunge uşor, prin conexiuni, în orice destinaţie din Extremul Orient, printre care Thailanda, Malayezia, Indonezia sau China. Românii pot ajunge prin Turkish Airlines – o companie care doreşte să aibă ca partenere agenţiile de turism – via Istanbul.Turkish Airlines
Atât destinaţia Singapore, cât şi compania Turkish Airlines au fost promovate în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai agenţiilor de turism, desfăşurată la hotelul JW Marriott din Bucureşti. Din partea companiei aeriene au participat Cengiz Inceosman, general manager pentru Singapore, Shahron Shahar, regional marketing manager şi Mehmet Akif Kilic, Turkish Airlines Romania, director general pentru România.
Singapore cuprinde 66 de insule şi are o suprafaţă de 707,1 kmp, având o lungime de la est la vest de 42 km şi de la nord la sud de 23 km. Populaţia este de 4,588 milioane de locuitori (din care numai 3,583 milioane locuitori sunt cetăţeni singaporezi şi rezidenţi permanenţi). Compoziţia etnică se prezintă astfel: 75,0% chinezi, 13,7% malaiezieni, 8,7 % indieni şi 2,6% alte etnii. Singapore a primit în 2010 10,284 milioane de vizitatori (marea majoritate din statele ASEAN, China, Japonia, Australia şi India). Capacitatea de cazare este de 29.625 camere hotel, iar gradul de ocupare al hotelurilor de 87%.
Una dintre cele mai mari companii din lume, cu o flotă formată din 179 de avioane, Turkish Airlines a fost ales drept transportatorul oficial de către cluburi din Europa de fotbal renumite ca FC Barcelona şi Manchester United. Compania este, de asemenea, principalul sponsor al Euroliga de Basket. Compania operează o reţea de transport de pasageri pe cale aeriană în 140 de oraşe internaţionale şi 35 naţionale, deservind un total de 155 de aeroporturi în Europa, Asia, Africa şi America. De asemenea, Turkish Airlines a fost desemnată, în 2011, de către Skytrax, în cadrul World Airline Awards, drept cea mai bună companie aeriană din Europa.Adaugata pe : 04 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun