site traffic analytics

Italia a câştigat 6,5 miliarde de euro din turismul vitivinicol

Potrivit datelor publicate la Conferinţa Internaţională de Turism Vitivinicol, care a avut loc pentru prima dată în Italia, la finele lunii ianuarie, aproximativ trei milioane de persoane sunt implicate în acest sector.

Peste 400 de operatori de turism şi experţi s-au reunit în Perugia, în centrul Italiei, pentru această conferinţă.

"Există, de asemenea, o legătură puternică între vin şi alte forme de turism," a declarat Chiara Lungarotti, preşedintele Organizaţiei de Turism vitivinicol, care a organizat conferinţa.

"Vin reprezintă o oportunitate unică de a promova potenţialul extraordinar al pieţei turistice într-un mod integrat", a adăugat Lungarotti, subliniind că vinul nu reprezintă doar o băutură excelentă, dar mai ales un stil de viaţă.

"Vinul italian nu este doar un produs de înaltă calitate, ci o parte integrantă a istoriei, culturii şi tradiţiilor ţării noastre. Prin urmare, turiştii care se bucură de vin descoperă provocările dincolo de această băutură", a subliniat ea.

Ţinând cont că România nu a încasat nici măcar un miliard de euro din turism, în anul precedent, această cifră este de-a dreptul... science fiction.Adaugata pe : 06 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Booking Bucharest
Le Chateau
Paralela 45
Corali Holidays
Destinatii.eu
Traian Badulescu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Max Holidays