site traffic analytics

Italia a câştigat 6,5 miliarde de euro din turismul vitivinicol

Potrivit datelor publicate la Conferinţa Internaţională de Turism Vitivinicol, care a avut loc pentru prima dată în Italia, la finele lunii ianuarie, aproximativ trei milioane de persoane sunt implicate în acest sector.

Peste 400 de operatori de turism şi experţi s-au reunit în Perugia, în centrul Italiei, pentru această conferinţă.

"Există, de asemenea, o legătură puternică între vin şi alte forme de turism," a declarat Chiara Lungarotti, preşedintele Organizaţiei de Turism vitivinicol, care a organizat conferinţa.

"Vin reprezintă o oportunitate unică de a promova potenţialul extraordinar al pieţei turistice într-un mod integrat", a adăugat Lungarotti, subliniind că vinul nu reprezintă doar o băutură excelentă, dar mai ales un stil de viaţă.

"Vinul italian nu este doar un produs de înaltă calitate, ci o parte integrantă a istoriei, culturii şi tradiţiilor ţării noastre. Prin urmare, turiştii care se bucură de vin descoperă provocările dincolo de această băutură", a subliniat ea.

Ţinând cont că România nu a încasat nici măcar un miliard de euro din turism, în anul precedent, această cifră este de-a dreptul... science fiction.Adaugata pe : 06 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun