site traffic analytics

TUI: agenţiile la stradă vor supravieţui

Euromonitor: în 2015, peste 60% din concedii vor fi vândute în continuare off-line

Agentie de turismTUI nu este de acord cu un raport care susţine că agenţiile de turism situate la stradă nu vor mai face afaceri într-un viitor apropiat.

Nick Longman, director de distribuţie şi online la TUI Marea Britanie şi Irlanda, a declarat că nu este de acord cu afirmaţia potrivit căreia agenţiile de turism situate la stradă vor reprezenta în curând istorie.

"Din cercetările noastre, ştim că vor exista întotdeauna clienţi care doresc să facă, probabil, cea mai consistentă parte a cheltuielilor faţă-în-faţă. Acesta este motivul pentru care oferim clienţilor mai multe canale de rezervare", a spus el. "O tendinţă pe care am observat-o este aceea că majoritatea clienţilor utilizează canalele noastre în mod alternativ. Clienţii vor cerceta iniţial pe site-ul nostru sau pe site-uri de opinie, precum TripAdvisor. Dar apoi vor intra într-un magazin pentru a rezerva efectiv concediu lor. În timp ce alţii vor ridica broşurile de la sediul agenţiei şi apoi vor efectua rezervarea online, la domiciliu. Ambele canale coexistă şi se comportă bine, în aceeaşi zonă şi în acelaşi registru"

"Vânzările noastre online, ar fi, de asemenea, mai mici dacă nu am avea şi o prezenţă fizică, un punct de vânzare cu amănuntul, la stradă. Datele noastre arată că 20% dintre clienţii care au vizitat unul din magazinele noastre de retail au efectuat apoi, tot la noi, rezervări pe internet", a spus Longman.

El a subliniat, de asemenea, privind datele independente furnizate de LTM privind piaţa de turism, că pentru vara anului 2012 peste 67% din concedii sunt încă vândute prin "magazine de călătorie", deci la stradă, restul de 33% fiind vândute online, direct sau prin telefon.

"Aceste proporţii de distribuţie s-au schimbat foarte puţin de la an la an. Mai mult, o cercetare Euromonitor a prezis că, şi în 2015, peste 60% din concedii vor fi vândute în continuare off-line", a adăugat reprezentantul TUI.Adaugata pe : 06 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun