site traffic analytics

Revista Travel Advisor nr. 9, în reţeaua Inmedio & Relay

Revista Travel Advisor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteţi găsi numărul 9 al revistei lunare de turism “TRAVEL advisor”, editată de Travel Advisor Media, distribuită în reţeaua Inmedio & Relay. Aflaţi amănunte despre revistă accesând site-ul www.advisortravel.ro.

Din sumarul numărului 9: interviu cu Răzvan Pîrjol, Director general THR-CG, preşedinte al Skal Club Bucharest, Business Travel: tendinţe & statistici, Best hotels 2011, rubrica de mistery shopper, articole precum “10 sfaturi utile de care să ţii cont, pe un vas de croazieră”, “Ce aduce 2012 pentru hotelurile europene?”, “Turismul în Austria, posibilităţi emergente”, “City break / Berlin”, "Pasiunea de a fi trainer", Totul despre Gala Travel Advisor 2011 etc.

TRAVEL advisor este un produs mass-media dedicat în totalitate turismului, realizat în parteneriat cu firma Amadeus Romania, alături de Travel Guard-Chartis şi de Clubul profesioniştilor din turism – Skal. Interiorul revistei este structurat astfel încât să acopere cu diverse informaţii cea mai mare parte din sectoarele industriei de turism. În interiorul revistei regăsim rubrici precum:

Puls: Travel Advisor include o rubrică specială, care acoperă evenimente sau informaţii de mare importanţă pentru industria de turism.

Ştiri: Revista conţine secţiuni de ştiri din România şi străinătate, pe teme de travel, hoteluri, transport (linii aeriene, croaziere etc.), IT, asociaţii şi autorităţi etc.

Tendinţe, Educaţie, IT & Tehnologie, Hotel, Finanţe şi Asigurări: În fiecare număr al revistei există coloane care acoperă diferite teme de interes pentru industrie.

Croaziere, Operatori: Incoming şi Outgoing, Destinaţii – Produse, Companii aeriene, Transport feroviar şi rutier: În fiecare număr al revistei există coloane care acoperă subiecte vitale din diferite segmente ale industriei.

Mystery Shopper: clienţii noştri misterioşi vor vizita aleatoriu 2 agenţii de turism şi 2 website-uri, vor observa activitatea la faţa locului şi vor completa rapoartele de observare.

NOU: rubrici de legislaţie şi de angajări.

Revista TRAVEL advisor a apărut pe piaţa publicaţiilor din România în februarie 2011, cu speranţa şi mai ales cu dorinţa de a deveni cel mai bun produs din segmentul său. Fără voia celor care o editează revista TRAVEL advisor a rămas în scurt timp de la lansare, singura revistă lunară de turism ce se distribuie încă în mod gratuit la peste 700 de companii ce activează în domeniul turismului. De asemenea, TRAVEL advisor a fost prezentă în cadrul tuturor evenimentelor de profil din industria turismului, participând în anul 2011, cu cel de al doilea număr, la târgul de turism Holiday Market desfăşurat în luna martie la Palatul Parlamentului şi cu cel de al treilea număr la Târgul de turism de la Romexpo – ediţia 2011. Prezenţa revistei a fost apreciată şi în cadrul unor evenimente precum Premiile Bucureştilor, Forumul „Profesionişti pentru incoming”, reuniunile Clubului Skal, Hotel Investment Forum etc.

Reţeaua de distribuţie a grupului HDS – Inmedio & Relay – cuprinde 170 de locaţii la nivel naţional fiind prezenţi în toate marile galerii comerciale din cadrul hypermarket-urilor, în mall-uri precum şi în centrele de afaceri şi hotelurile de 5 stele din Bucureşti dar şi în principalele aeroporturi internaţionale, în gări şi în staţiile de metrou.

Echipa de coordonare a revistei Travel Advisor este următoarea: director general – Traian Bădulescu, director editorial – Anne-Mary Nechita, director fotografie & imagine – Simion Buia, senior editor – Dr. Petre Balaş, corespondenţi – Prof. Univ. Dr. Gabriela Ţigu, Dr. Mircea Drăghici, Anca Scarlat, Luciana Petrescu.Adaugata pe : 07 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun