site traffic analytics

ANAT LANSEAZA A PATRA EDITIE A PROGRAMULUI INSCRIERI TIMPURII PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2012

Premiera: programul este valabil si pentru Republica Moldova, prin intermediul parteneriatului ANAT Romania - ANAT Moldova

ANAT Romania, ANAT MoldovaPotrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT),acest program a fost deja lansat si prezentat, in parteneriat cu celelalte asociatii si patronate din turism, cu ocazia Forumului National de Turism din 28 ianuarie 2012, desfasurat la Moeciu. Campania promotionala presupune acordarea unor reduceri de pret de pana la 30% pentru turistii care aleg sa achizitioneze de la agentiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice cu plata integrala in perioada 1 februarie 31 martie 2012. Pot fi achizitionate pachete turistice pentru petrecerea concediului de vara in intervalul mai - septembrie 2012.
Oferta cuprinde hoteluri si unitati de cazare de la 2 la 5 stele pe Litoralul Marii Negre, in statiunile montane, balneare si de agroturism, precum si in Delta Dunarii.

Programul Inscrieri Timpurii a fost initiat si dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc si lansat pe 1 februarie 2009.


"In fiecare an, acest program a castigat interesul consumatorilor de vacante in Romania, motiv pentru care nivelul vanzarilor a crescut considerabil de la editie la editie", a declarat Corina Martin, presedintele ANAT.

ANAT se asteapta ca si in acest an sa inregistram cresteri fata de anii anteriori. Discounturile atractive si serviciile ofertate reprezinta motivatii imbatabile pentru a convinge turistii romani sa aleaga vacante in Romania prin "Inscrieri Timpurii, numai in agentiile ANAT. In acest sens, asociatia a extins si in acest an parteneriatele cu patronatele hoteliere cu acoperire la nivel national. Mangalia, Hotel Paradiso
Marea noutate a editiei 2012 este faptul ca tarifele din programele din intreaga Campanie "Vacanta in tara mea" vor fi extinse si catre agentiile ANAT Moldova, deci vor fi valabile si pentru turistii moldoveni, prin Protocolul semnat la 8 decembrie 2011. In acest fel, atragem in destinatiile de vacanta romanesti o crestere a circulatiei turistice dinspre Moldova, odata cu o mai buna promovare a ofertei noastre de vacante ."
Turistii interesati de achizitionarea unei vacante in conditiile prevazute in programul "Inscrieri Timpuri" sunt invitati pe site-ul ANAT, http://www.anat.ro/inscrieritimpurii/unitati_cazare.php , pentru a obtine detalii cu privire la agentiile de turism membre ANAT care participa la programul Inscrieri Timpurii-editia 2012, cat si detalii legate de unitatile hoteliere care au aderat la program.

Important! Toate ofertele si programele speciale sunt disponibile exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, si nu direct la receptia hotelurilor.Adaugata pe : 07 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun