site traffic analytics

TripAdvisor: Preturile la hotelurile din Grecia au scazut cu pana la 20%

Insula Skopelos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit renumitului site TripAdvisor, preţurile per cameră într-o serie de staţiuni de vacanţă populare din Grecia au scăzut substanţial pe parcursul anului trecut. Tonul a fost dat de insula Corfu, care  se confruntă cu un declin mare şi unde medie de scădere a tarifelor a fost de 20% faţă de anul precedent. Alte destinaţii care au întâmpinat o scădere semnificativă a preţurilor sunt Zakynthos, Kos şi capitala Atena.

Cele mai multe dintre cele nouă destinaţii populare care au făcut obiectul acestui studiu TripAdvisor au înregistrat scăderi medii de 8% sau mai mult, cu excepţia insulelor Mykonos şi Santorini, unde preţurile au stagnat, datorită cererii ridicate.

"In timp ce economia Greciei a avut un an traumatizant, aceste scăderi de tarife în destinaţiile sale populare ar putea determina o creştere a numărului de vizitatori", a comentat Emma Shaw, purtătorul de cuvânt al TripAdvisor.

Iată care sunt cele mai populare staţiuni de vacanţă din Grecia, care au înregistrat o scădere de la an la an, în preţuri per cameră:* Procentele specifică modificarea medie a costurilor per cameră pe noapte cameră, comparând perioada 1 noiembrie 2010 - 16 ianuarie 2011 cu perioada similară următoare. Au fost verificate, pentru fiecare destinaţie, între 22 şi 401 hoteluri de diferite stele, reprezentând un total de 1299 hoteluri verificate.

** Preţurile afisate indică tariful per cameră pe noapte. Preţurile pentru "Un an în urmă" indică tariful mediu pentru perioada 1 noiembrie 2010 - 16 ianuarie 2011, iar preţurile pentru "acum" indică tariful mediu pentru perioada 1 noiembrie 2011 - 16 ianuarie 2012.Adaugata pe : 07 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun