site traffic analytics

TripAdvisor: Preturile la hotelurile din Grecia au scazut cu pana la 20%

Insula Skopelos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit renumitului site TripAdvisor, preţurile per cameră într-o serie de staţiuni de vacanţă populare din Grecia au scăzut substanţial pe parcursul anului trecut. Tonul a fost dat de insula Corfu, care  se confruntă cu un declin mare şi unde medie de scădere a tarifelor a fost de 20% faţă de anul precedent. Alte destinaţii care au întâmpinat o scădere semnificativă a preţurilor sunt Zakynthos, Kos şi capitala Atena.

Cele mai multe dintre cele nouă destinaţii populare care au făcut obiectul acestui studiu TripAdvisor au înregistrat scăderi medii de 8% sau mai mult, cu excepţia insulelor Mykonos şi Santorini, unde preţurile au stagnat, datorită cererii ridicate.

"In timp ce economia Greciei a avut un an traumatizant, aceste scăderi de tarife în destinaţiile sale populare ar putea determina o creştere a numărului de vizitatori", a comentat Emma Shaw, purtătorul de cuvânt al TripAdvisor.

Iată care sunt cele mai populare staţiuni de vacanţă din Grecia, care au înregistrat o scădere de la an la an, în preţuri per cameră:* Procentele specifică modificarea medie a costurilor per cameră pe noapte cameră, comparând perioada 1 noiembrie 2010 - 16 ianuarie 2011 cu perioada similară următoare. Au fost verificate, pentru fiecare destinaţie, între 22 şi 401 hoteluri de diferite stele, reprezentând un total de 1299 hoteluri verificate.

** Preţurile afisate indică tariful per cameră pe noapte. Preţurile pentru "Un an în urmă" indică tariful mediu pentru perioada 1 noiembrie 2010 - 16 ianuarie 2011, iar preţurile pentru "acum" indică tariful mediu pentru perioada 1 noiembrie 2011 - 16 ianuarie 2012.Adaugata pe : 07 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Booking Bucharest
Le Chateau
Paralela 45
Corali Holidays
Destinatii.eu
Traian Badulescu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Max Holidays