site traffic analytics

TUI extinde vacanţa de iarnă până în martie

Cine vrea la schi în luna februarie nu ar trebui să se grăbească. În luna martie vor fi la fel de multe oportunităţi de schi, TUI lansând un pachet de patru nopţi la preţ de trei în hoteluri selectate din Austria, Germania, Italia şi Republica Cehă.
Turoperatorul german oferă la fiecare rezervare din catalogul său de iarnă un abonament de o zi la pârtiile din Bottrop sau Bispingen, un discount de 15% la închirierea de echipamente de schi şi snowboard de la toate magazinele Intersport Rent din Austria şi Elveţia şi o vinietă pentru 10 zile.
Tirol este Tărâmul minunat al Iernii pentru familii. La Hotel Mozart Vital, de patru stele, patru nopţi cu demipensiune costă de la 264 € pe persoană, ocupare dublă. Copiii până la nouă ani primesc gratuitate la cazare şi masă, iar cei de la 10 ani la 15 ani beneficiaza de un discount de 50%.
Pe pârtiile de schi pentru începători de la Fieberbrunn turiştii se pot caza la Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn (4 stele) pentru patru nopţi cu demipensiune ce pornesc de la 324 €/ persoană în cameră dublă. Fanii schi fondului şi ai saniei sunt aşteptaţi în Todtnauberg, în Pădurea Neagră, unde patru nopţi cu mic dejun pleacă de la  123 €/ persoană în cameră dublă, incluzând, de asemenea, excursiile şi închirierea de sanie.

Schiul de buget redus se poate practica excelent în Cehia, în staţiunea Spindleruv Mlyn din Munţii Karkonosze, unde patru nopţi cu demipensiune costă de la 119 €/persoană în cameră dublă.

În catalogul pentru sporturi de iarnă al TUI sunt incluse în prezent 530 de hoteluri, inclusiv hoteluri de schi, respectiv 130 de staţiuni de schi din 144 de zone de schi, în toate TUI oferind garanţia zăpezii până la 1 aprilie.

Sursa: http://www.tui-deutschland.de



Adaugata pe : 09 / 02 / 2012.




← Înapoi





nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii





Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun