site traffic analytics

Cel mai înalt hotel din lume: JW Marriott Marquis din Dubai

JW Marriott Marquis din Dubai Rosa Rayhaan Rotana (Dubai) deţine încă recordul de cel mai înalt hotel din lume, dar JW Marriott Marquis din Dubai îl va depăşi pe primul cu circa 25%, urmând să aibă 355 de metri înălţime. Clădirea va avea cu numai 26 de metri mai puţin decât Empire State Building din New York, precizează Marriott International într-un comunicat de presă.
Hotelul, cu două turnuri, este situat pe artera Sheikh Zayed şi se va deschide în două faze. În prima fază, vor fi puse la dispoziţia publicului 804 camere, precum şi numeroase restaurante şi saloane.
Alături de 5000 mp de spaţii de evenimente, JW Marriott Marquis din Dubai va avea nouă restaurante şi cinci saloane, precum şi un centru spa, club de sănătate şi două săli de bal.
"Potenţialul de a satisface nevoile crescânde ale comunităţii de afaceri la nivel mondial este foarte mare şi credem că JW Marriott Marquis din Dubai are o poziţie unică în această privinţă", a spus Rupprecht Queitsch, general manager al JW Marriott Marquis Dubai. "Hotelul va umple un gol de mult identificat pe piaţă. Anume, acela că grupuri, întâlniri şi convenţii de până la 1000 de persoane, se pot desfăşura într-o singură locaţie, care va acoperi atât spaţiul de evenimente, cât şi masa şi cazarea", a completat acesta, convins că, astfel, Dubaiul va deveni un nume pe piaţa globală de conferinţe.
Queitsch a adăugat că, pentru Statele Unite ale Americii, segmentul MICE (meetings, incentives, conference, events) contribuie cu 106 miliarde de dolari la PIB-ul acestei ţări - mai mult decât industria auto (78 miliarde dolari ), artele spectacolului / Sport / muzee (71 miliarde dolari), precum şi servicii de informare şi de prelucrare a datelor (76 miliarde dolari).
Dubai, unul din cei şapte membri ai Emiratelor Arabe Unite, care s-a remarcat în ultimii ani prin mai multe proiecte de mare anvergură, printre care cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa, inaugurat în ianuarie 2010, a fost afectat de criza financiară mondială izbucnită în 2008.Adaugata pe : 12 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun