site traffic analytics

Patrick Artiel este noul director Lufthansa pentru Romania si Moldova

Patrick Artiel, LufthansaCompania aeriana Lufthansa are un nou director general pentru Romania si Moldova, Patrick Artiel, care il inlocuieste in functie pe Stefan Versemann.
Stefan Versemann, de origine germana, a ocupat 4 ani functia de director pentru Romania. Anterior, Patrick Artiel a detinut functia de director general al grupupului Lufthansa si Swiss in Olanda.
In vara anului 2012, Lufthansa va asigura conexiuni din Romania prin 110 zboruri saptamanale operate din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu. Potrivit datelor proprii, cota de piata a grupului in Romania este de 23%. Cea mai des utilizata ruta este catre Munchen, urmata de Frankfurt.
Anul trecut, la nivel global, grupul Lufthansa, format din companiile Lufthansa, bmi, Germanwings, Austrian Airlines si Swiss Air, a transportat 106,3 milioane de persoane, in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.Lufthansa
Grupul a crescut capacitatea cu 9,8% in 2011, in vreme ce valoarea locului pe km parcurs a crescut cu 7%. De asemenea, gradul de ocupare mediu a aeronavelor a scazut cu doua puncte procentuale, pana la 77,2%.Adaugata pe : 13 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun