site traffic analytics

Târgul internaţional Transylvania Tourism Fair, la ediţia 5

A V-a ediţie a Transylvania Tourism Fair, care se va desfăşura la Braşov Business Park între 30 Transylvania Tourism Fairmartie şi 1 aprilie aduce în piaţa turistică mai multe noutăţi. După cum ne-a declarat Sorin Dencescu, preşedintele Krontur Expo, “TTF a parcurs etapele de la târg regional la târg naţional, devenind de la ediţia trecută, târg internaţional! La ediţia din acest an şi-au anunţat deja participarea peste 70 dintre cele mai mari  agenţii de turism din ţară. Ofertele internaţionale vor fi promovate de ţări ca Ungaria şi Bulgaria, prezente în premieră cu standuri naţionale, Republica Moldova, Cipru etc., numeroase asociaţii regionale de promovare, unităţi de consultanţă şi învăţământ şi nu în ultimul rând Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Un spaţiu distinct va fi dedicat Primăriei Braşovului, care a fost încă de la prima ediţie susţinătorul acestei manifestări. Investiţia în imagine şi promovare se vede azi când Braşovul ca oraş şi judeţ s-au impus, prin evenimentele organizate drept una dintre cele mai importante capitale ale turismului românesc”.
Şi interesul sponsorilor este în creştere. Apropiata ediţie va fi susţinută de: Dertour Romania (sponsor principal), Austrian, Lufthansa, Swiss si Tess (sponsori). Din agenda manifestărilor se anunţă foarte interesante mesele rotunde şi simpozioanele ce vor TTF deschiderefi susţinute pe perioada târgului: Oficiul de Turism al Ungariei la Cluj va prezenta o parte dintre cele mai interesante destinaţii naţionale în cadrul unui workshop; Dertour va reuni specialiştii săi într-un seminar de specialitate; Asociaţia Metropolitană Braşov va patrona Conferinţa Regională a ONG-urilor din Transilvania care activeaza în domeniul turismului, iar Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Braşov (APDTB) va organiza o masă rotundă cu tema “Circuite turistic în Transilvania”. De asemenea mai multe asociaţii de profesionişti vor realiza mai multe sesiuni de promovare a artei culinare autohtone. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.ttf.ro.

Foto: ttf.roAdaugata pe : 15 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun