site traffic analytics

Turkish Airlines are cel mai bun meniu din lume

Ştiaţi că zgomotul produs de avion atenuează gustul?

Turkish AirlinesNouăsprezece companii aeriene au fost incluse într-un studiu realizat de un site de comparare zboruri, care a dorit să identifice companiile aeriene care servesc cel mai delicios meniu.
Topul este condus de Turkish Airlines, cu un scor de 86% pentru meniul său, care include feluri de mâncare precum vinete umplute şi tartade pere şi nuci.

Pe locul al doilea se află Singapore Airlines, în timp ce Etihad ocupă locul al treilea, urmat de Aer Lingus (Irlanda) şi de Emirates (pe locul al cincilea).

Următoarele cinci locuri sunt ocupate, în ordine, de Cathay Pacific, KLM. Qantas, Aeroflot şi Air France. American Airlines a ocupat ultimul loc, devansat de Lufthansa şi Alitalia.

Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea din Manchester şi Unilever, cateringul sărac nu este singurul motiv pentru care mâncarea tinde să aibă un gust rău.

Cercetătorul Andy Woods a subliniat că un alt factor care joacă un rol important în modul în care percepem gustul şi textura în aer este zgomotul de fond.

Studiile sugerează că, atunci când sunt supuşi la zgomot, participanţii consideră atât alimentele sărate, cât şi cele dulci, relativ fără gust.

"Zgomotul de fond atenuează serios gusturile alimentare," a concluzionat Woods. "Capacitatea de a detecta gustul sărat sau dulce este redus".Adaugata pe : 16 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun