site traffic analytics

SWISS îşi dublează zborurile din Bucureşti

 

SWISSÎncepând cu 25 martie, SWISS va avea două zboruri zilnice de la Bucureşti la Zurich, au anunţat Patrick Artiel, noul director general Passenger Sales al Lufthansa România & Moldova şi Klaus Gorny, directorul de comunicare al Lufthansa pentru Europa - la conferinţa de presă Lufthansa desfăşurată astăzi, 21 februarie, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti.  

Noile intervale de operare, inclusiv cel existent, îmbunătăţesc accesul la reţeaua globală de peste 70 de destinaţii pe care o deţine SWISS. Astfel, destinaţii precum New York, Paris sau Londra vor putea fi accesate mai rapid din Bucureşti. Aeroportul din Zurich, hub-ul SWISS şi un aeroport multi-premiat, oferă pasagerilor timpi de transfer între zboruri de doar 40 de minute. Primul zbor SWISS al zilei decolează de pe Bucureşti-Otopeni dimineaţa devreme, îmbunătăţind semnificativ oferta SWISS pentru clienţii din Bucureşti care au ca destinaţie finală America de Nord, dar şi pentru cei care vor să ajungă în oraşe din Europa. Noul zbor de seară de la Zurich la Bucureşti oferă plus valoare pasagerilor care şi-au petrecut ziua în oraş. 

Aceste zboruri sunt operate de Helvetic, partener de lungă durată al SWISS, cu o aeronavă Fokker 100.  

Noul orar de zbor Bucureşti – Zurich:

Bucureşti - Zurich

LX 1883 Bucureşti 06:35 Zurich 08:05 (zilnic) NOU

LX 1885 Bucureşti 16:25 Zurich 17:55 (zilnic)

Zurich - Bucureşti

LX 1884 Zurich 12:25 Bucureşti 15:45 (zilnic)

LX 1882 Zurich 20:35 Bucureşti 23:50 (zilnic) NOU

Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines este compania aeriană naţională a Elveţiei, oferind servicii din Bucureşti către peste 70 de destinaţii din întreaga lume via Zurich, centrul său de operaţiuni. SWISS operează în prezent o flotă de 89 aeronave.

SWISS este membră a Lufthansa Group şi a Star Alliance, cea mai mare alianţă de companii aeriene din lume. Fiind compania reprezentativă a Elveţiei, SWISS este sinonimă cu valorile tradiţionale elveţiene. Devotată originilor sale, compania oferă cel mai înalt nivel de calitate prin toate produsele şi serviciile sale. Datorită flexibilităţii sale, SWISS are dotările optime pentru a rămâne cât mai aproape de pasagerii săi şi de a le întâmpina aşteptările.

 Adaugata pe : 21 / 02 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun