site traffic analytics

Marele Muzeu al Egiptului va fi inaugurat în 2015

Marele Muzeu EgipteanMinistrul Antichităţilor din Egipt, Mohamed Ibrahim Ali, a anunţat că începe faza finală de construcţie a Marelui Muzeu Egiptean, programat pentru inaugurare în 2015. Noul muzeu este construit pe Drumul Cairo-Alexandria, cu vedere la Piramidele din Giza. Ali a subliniat că proiectul va costa 5 miliarde de lire egiptene (625 de milioane de euro) adăugând că guvernul japonez a oferit o mare parte din finanţare, un împrumut care va fi rambursat în termen de zece ani de la inaugurare.

Actuala fază de construcţie este programată pentru ultimii trei ani şi patru luni şi se va încheia în august 2015. Deschiderea fusese programată anterior pentru luna martie a aceluiaşi an.

Marele Muzeu EgipteanProiectul, care a fost iniţiat de ministrul anterior al Antichităţilor, oferă în prezent 5.000 de oportunităţi de locuri de muncă, cu alte 15.000 de oportunităţi conexe odată ce aceasta va fi deschis. Noul muzeu va asigura un venit substanţial pentru Egipt.Adaugata pe : 02 / 03 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun