site traffic analytics

Asociatia Litoral – Delta Dunarii trage semnalul: S.O.S. plajele!

Litoral VenusAsociatia Litoral – Delta Dunarii  impreuna cu Asociatia Patronala  Mamaia  solicita in mod ferm Directiei Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral sa ia masuri in vederea amenajarii plajelor de pe Litoralul Romanesc pentru sezonul estival 2012.
 
"Solicitam acest lucru deoarece in urma realizarii unor reportaje TV, Litoralul Romanesc este condamnat inca odata  sa piarda in fata Litoralului Bulgaresc, si acest lucru se intampla pe buna dreptate deoarece  in timp ce vecinii nostri au finalizat deja amenajarea plajelor – au nivelat si curatat scoicile aduse de furtunile puternice – la noi nici macar nu s-au inceput pregatirile pentru amenajarea acestora", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de catre Asociatia Litoral - Delta Dunarii.
 “Cerem ferm Ministerului Mediului ca  DADL sa demareze urgent  lucrarile de amenajare a plajelor, deoarece este inadmisibil ca cea mai importanta  destinatie a Romaniei sa arate cu o luna inainte de sosirea primilor turisti in acest mod. Nu este corect sa pierdem inca odata aceasta sansa de
atragere a turistilor pe Litoralul Romanesc mai ales ca, hotelierii, agentiile de turism si autoritatile locale au gandit din timp o strategie de lansare de pachete speciale pentru extrasezon si in mod special pentru Paste, 1 Mai si nu numai. Cerem public Ministerului Mediului sa prezinte raportul asupra cheltuirii sumelor imense incasate din inchirierea plajelor pana in acest moment ", avertizeaza Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii,
 
Potrivit lui Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, “ Hotelierii au fost obligati de catre DADL sa plateasca garantiile pentru plaje pana la data de 31 ianurie si 30 % din suma necesara inchirierii plajelor catre acestia pentru anul in curs, nu intelegem de ce reprezentantii DADL nu au inceput nici o actiune de reabilitare a plajelor. Vrem sa se inteleaga ca este necesara iesirea urgenta a utilajelor de amenajare a zonelor de plaje. In calitate de reprezentant al hotelierilor din statiunea Mamaia, doresc sa precizez inca odata ca de cele mai multe ori sacrificiile investitorilor din zona este inutila, atata timp cat nu suntem ajutati si de catre alte parti importante in finalizarea unui produs turistic oferit turistului. Consideram ca este nevoie ca DADL să analizeze cu atenţie situaţia actuala şi să aducă la cunoştinţă agentilor economici de pe intreg Litoralul Romanesc, angajamentul că vor fi luate toate măsurile necesare şi se vor realiza lucrările şi investiţiile aferente amenajarii plajelor de pe intreg Litoralul Romanesc, sau sa vina  cu alte solutii imediate care pot da randament in cel mai scurt timp posibil".Adaugata pe : 05 / 03 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun