site traffic analytics

Travel Mix – 1 AN în turismul românesc

 

Travel MixTârgul de Turism al României îşi va deschide porţile pe 15 martie, în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, pentru una dintre cele mai dinamice și interactive ediții ale acestei manifestări, prilej cu care, Televiziunea Naționala Travel Mix invită partenerii și presa, în data de 15 martie, ora 13:30, la conferința de presă din sala Centrul de Presă, pentru a sărbători împreună un an de emisie.  

Travel Mix vine cu un cadou special și pentru vizitatorii târgului: o super tombolă organizată în perioada 15-18 martie, la standul Travel Mix nr. 6 din pavilion C1. Vizitatorii care participă la concurs pot câștiga o croazieră de  8 zile în Marea Mediterană în 2012, un sejur pentru 2 persoane la Valea Arginților, precum și multe alte premii. Aceștia trebuie să se prezinte la standul Travel Mix, să completeze talonul de participare și să îl introducă în urnă. Extragerea va avea loc la finalul târgului, iar câștigătorii vor fi anuntați telefonic. Mai multe detalii despre tombolă se pot găsi pe siteul televiziunii: www.travelmix.ro/concursuri/.

 

Travel Mix mulțumește tuturor partenerilor care ne-au fost alături încă de la început și promite să ofere, în continuare, suportul celor care activează în acest sector și să contribuie la dezvoltarea României, printr-o promovare cât mai bună a obiectivelor turistice românești și atragerea unui număr cât mai mare de turiști.

Televiziunea Națională de Turism Travel Mix s-a lansat anul trecut, în luna martie, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului, iar obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice.

Televiziunea Travel Mix poate fi recepționată de abonații UPC Digital Național - canalul 309, abonații NextGen Digital Național, Ines IPTV, AdNet Telecom, pe internet, la adresa www.travelmix.ro și, pentru o perioada de 3 luni, și pe DD TV, de luni-vineri, între orele 22:00 – 24:00, și sâmbata-duminica, între orele 09:00 – 12:00.

 Adaugata pe : 14 / 03 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun