site traffic analytics

Amadeus a primit Premiul « 2012 Air Transport News » pentru « Cea mai bună companie de IT »

 

Amadeus PremiuFoto @ Amadeus

Premiile ATN Global recunosc companiile care contribuie cel mai mult la dezvoltarea industriei

Amadeus, lider mondial în  procesarea de tranzacţii şi furnizor de soluţii tehnologice avansate pentru industria de travel şi turism, a primit în 2012 Premiul « Air Transport News » pentru « Cea mai bună companie de IT a anului». Ahmed Youssef, director  regional de marketing şi operaţiuni Amadeus pentru Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, a ridicat trofeul în numele Amadeus în timpul ceremoniei oficiale care a avut loc, recent, la Atena. 

Această recunoaştere rezultă din voturile cititorilor publicaţiei colectate pe durata unei luni calendaristice. Cei care au votat au analizat contribuţia organizaţiilor din sectorul transportului aerian, dorind să le aducă acestora un omagiu, deoarece, în ciuda mediului instabil, au făcut progrese şi au ajutat industria să avanseze.

Pe baza voturilor şi verdictului unui juriu format din experţi internaţionali în domeniu, Amadeus a câştigat premiul 2012 ATN pentru Compania de IT a anului.

Printre câştigătorii la alte categorii s-au numărat: Embraer (Producătorul regional de aeronave al anului), Airbus (Producătorul de aeronave al anului), Rolls Royce (Producătorul de motoare al anului), Swissport (Manipulatorul la sol al anului), Lufthansa Technik (Compania de întreţinere, reparare şi revizie a anului), Star Alliance (Alianţa aerienă a anului), aeroportul Changi din Singapore (Aeroportul anului) şi Emiratele Arabe Unite (Compania aeriană a anului).

  "Acesta este un moment fericit pentru Amadeus. Premii cum ar fi acesta confirmă faptul că industria recunoaşte că urmărim strategia corectă pentru a oferi cele mai inovatoare şi eficiente soluţii prin investiţii susţinute în R & D (cercetare & dezvoltare), unde din 2004 am cheltuit două miliarde de euro", a comentat Ángel Gallego, vicepreşedinte Amadeus pentru Europa de Vest, Orientul Mijlociu şi Africa.

Despre Amadeus

Amadeus este lider mondial în  procesarea de tranzacţii şi furnizor de soluţii tehnologice avansate pentru industria de travel şi turism.

Grupurile sale de clienţi includ furnizorii de călătorii (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, căi ferate, feriboturi, etc), vânzătorii de călătorii (agenţiile de turism şi site-uri web), şi cumpărătorii de călătorii (corporaţii şi turiştii individuali).

Grupul operează un model de afacere bazat pe tranzacţii şi a procesat în 2011mai mult de 948 de milioane de tranzacţii de travel facturabile.

Amadeus are sediul la Madrid (sediul central), Nisa (dezvoltare) şi Erding (Operatiuni - centrul de procesare a datelor) şi birouri regionale în Miami, Buenos Aires, Bangkok şi Dubai. La nivel de piaţă, Amadeus menţine operaţiuni cu clienţii, prin 73 de organizaţii locale, organizaţiile comerciale acoperind 195 de ţări.

Amadeus este listat la bursele din Madrid, Barcelona, Bilbao şi Valencia şi tranzacţionează sub simbolul "AMS.MC". Pentru anul încheiat la 31 decembrie 2011, compania a raportat venituri de 2.707 milioane de euro şi EBITDA de 1.039 milioane de euro. Grupul Amadeus are aproximativ 10.000 de angajaţi în întreaga lume, 123 de naţionalităţi fiind reprezentate la birourile centrale.

Pentru a afla mai multe despre Amadeus vizitaţi www.amadeus.com/ro

Pentru a vizita centrul de relaţii cu investitorii Amadeus accesaţi -  www.investors.amadeus.com

 Adaugata pe : 14 / 03 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun