site traffic analytics

Budgetplaces.com permite integrarea hotelurilor prin YieldPlanet

eTravelPortalul de rezervări hoteluri budget (tarif redus) şi-a finalizat recent integrarea cu YieldPlanet. Hotelurile şi toate celelalte structuri de cazare turistică folosind acest manager de canal pot acum să-şi ofere cu uşurinţă camerele pe budgetplaces.com. budgetplaces.com este lider mondial în furnizarea de cazare tip budget şi colaborează cu YieldPlanet de la începutul anului 2011. Multe unităţi partenere budgetplaces.com s-au alăturat de atunci portalului de rezervări prin utilizarea YieldPlanet.

Polonia este una dintre pieţele puternice ale lui YieldPlanet şi este, de asemenea, una dintre destinaţiile de top în care budgetplaces.com oferă hoteluri budget, hosteluri, apartamente şi bed & breakfasts. Până în prezent, expertul în rezervări hoteliere tip budget, cu sediul la Barcelona, oferă hoteluri în oraşe istorice precum Cracovia, Poznan şi Varşovia. Extinderea în cea de-a cincea ţară din Europa este pe ordinea de zi, motiv pentru care budgetplaces.com colaborează cu YieldPlanet: "YieldPlanet este un jucător puternic pe piaţa poloneză, cu potenţial de creştere în alte ţări europene. Am convingerea că acest parteneriat va consolida impactul budgetplaces.com în regiune şi va aduce beneficii de ambele părţi ", a declarat Abraham Meir, vicepreşedinte Produs la budgetplaces.com. Hotelierii care folosesc YieldPlanet şi sunt interesaţi în oferirea de camere pe budgetplaces.com pot intra în contact direct cu acesta prin e-mail la production@budgetplaces.com. Toate informaţiile pentru hotelurile partenere interesate sunt disponibile pe pagina cu hotelieri, unde se pot adăuga noi unităţi. Toate informaţiile privind managerii de canal pe budgetplaces.com sunt disponibile pe o pagină specială manager de canal.

 

Despre budgetplaces.com

 

budgetplaces.com, parte a reţelei EnGrande, este o platformă on-line de rezervări pentru cazarea, situată central şi de calitate, la preţuri reduse. Compania, cu sediul la Barcelona, oferă peste 5.600 YieldPlanetde unităţi hoteliere de diferite categorii, în peste 700 de destinaţii. Aceasta înseamnă 75.000 de paturi de hotel disponibile la tarife foarte rezonabile în cele mai populare destinaţii turistice cum ar fi Barcelona, Londra, Paris şi Madrid. budgetplaces.com are o rată ţintă de 30 de euro pe persoană, pe noapte, economisind călătorilor o valoare estimată de 37 %, comparativ cu ADRul european (rata zilnică medie europeană ). budgetplaces.com se extinde rapid, adăugând în fiecare zi mai multe unităţi şi deschizând în mod regulat noi destinaţii. Peste 25.000 de rezervări sunt procesate în fiecare lună şi site-urile EnGrande înregistrează mai mult de 1,6 milioane de afişări pe lună. Cifra de afaceri în 2010 a fost de 60 de milioane de euro.

 

Despre YieldPlanet

 

YieldPlanet este deţinută de GTH Solutions (Soluţii globale de călătorie şi de hotel) care operează în majoritatea ţărilor din Europa şi a creat o suită de produse care permit hotelurilor să trimită preţurile şi disponibilitatea pentru partenerii lor fără a fi nevoite să îşi actualizeze extranetul. Produsele sale permit, de asemenea, hotelurilor partenere care au site-uri web simple să vândă camere. Chiar şi web site-urile partenere pot fi îmbunătăţite prin utilizarea motorului de  rezervare YieldPlanet. Compania are 20 de ani de experienţă combinată în industria hotelieră şi IT ceea ce îi permite să devină una dintre companiile de tehnologie hotelieră cu cea mai rapidă creştere din lume. Fondatorii săi au lucrat peste 13 ani cu hoteluri pentru furnizarea de rezervări hoteliere pe internet.

26 TRAVEL ADVISOR

Ce este yieldmanagement?

Este un channel manager care sincronizează preţurile şi disponibilitatea hotelului pe cele mai mari 50 de sisteme online; Utilizat corespunzător creează posibilitatea creşterii veniturilor hotelului şi implementarea facilă a politicilor de marketing şi vânzări; Simplifică la maximum relaţia hotelului cu partenerii (agenţii de turism şi sisteme de rezervări online); Creează posibilitatea promovării hotelului pe mii de site-uri, cu efort minim.

Oferă alternativa utilizării modulului de rezervare online chiar pe site-ul propriu al hotelului – pentru creşterea vânzărilor şi reducerea comisioanelor cedate; YieldPlanet este un produs GTH Solutions prezent în toată Europa ce valorifică vânzările online şi se adresează atât  hotelurilor mici cât şi hotelurilor mari sau chiar lanţurilor hoteliere.

 

Avantaje yieldmanagement

 

Având acelaşi număr de angajaţi puteţi să aveţi un marketing agresiv care se aibă efecte asupra veniturilor realizate (creşterea vânzărilor şi a gradului de ocupare al camerelor); Şi în plus economisiţi timp şi bani – pentru că veţi actualiza un singur extranet în loc de mai multe;

Vă oferim posibilitatea să comparaţi tarifele în raport cu alte hoteluri din zonă (hoteluri ce se promovează pe site-uri de rezervări online); YieldPlanet este uşor de folosit dar chiar şi aşa beneficiaţi de suport tehnic non-stop;

Deşi fiabilitatea sistemului este recunoscută la nivel internaţional, Yield-Planet poate fi utilizat la costuri preferenţiale în România; Micşorează impactul pe care îl poate avea dependenţa hotelului de un anumit sistem online.

 

Propriul sistem de rezevări online pe website-ul hotelului?

 

Propriul tău sistem de rezervări online fără ca vizitatorul să fie redirecţionat către un alt sistem de rezervări online; Site-ul devine complet profesional având propriul sistem de rezervări online. Vizitatorul primeşte confirmarea imediat după efectuarea rezervării.

Vizitatorul nu este redirecţionat către o altă pagină sau alt sistem de rezervări online. Confirmarea rezervării este personală din partea hotelului.

Hotelul nu este promovat alături de alte hoteluri în mometul rezervării.

Administrarea se face independendent de sistemele online contractate.

Administrare flexibilă a pachetelor şi ofertelor speciale.

Rezervările pot fi garantate prin carte de credit.

Tehnologia folosită oferă sercuritate maximă în trasmiterea datelor către hotel.

Formularul de rezervări poate fi adaptat la peste 5 limbi de circulaţie internaţională.

Adaptarea la grafica site-ului fără costuri suplimentare.

Peste 400 de Hoteluri partenere în acest moment

Lanţul de hoteluri Accor (Sofitel, Mercure, Novotel, Ibis)

Intercontinental Hotels (IHG Group) NH Hotels

Choice/Quality Hotels

Lanţuri locale în Austria, Germania, Spania, Marea Britanie, Polonia şi România

Ai nevoie de mai multe informaţii?

 

Contactează-ne!

Corina Boronea +40 744 318 907

Daniel Dobrita +40 723 245 843

www.yieldplanet.com

info@yieldplanet.roAdaugata pe : 23 / 03 / 2012.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun