site traffic analytics

Ramada Oradea – Hotelul Anului

Hotel Ramada OradeaRamada Oradea a fost desemnat Hotelul Anului de către cel mai mare lanţ hotelier din lume, Wyndham Hotel Group, care deţine 7260 hoteluri în întreaga lume. Ramada Oradea a concurat cu peste 190 de hoteluri de pe 3 continente, câştigând o distincţie care echivaleaza cu Oscar-ul în domeniul hotelier. Premiul aşează Ramada Oradea în topul select al celor mai renumite hoteluri de business din lume şi confirmă faptul că Oradea devine o destinaţie de afaceri la nivel internaţional.

Titlul a fost decernat la Londra, cu ocazia Premiilor Anuale pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, şi plasează Ramada Oradea în cadrul hotelurilor de top la nivel mondial ale reţelei Wyndham, în faţa tradiţionalilor câştigători arabi din Orientul Mijlociu.
 
Pentru a concura la acest premiu, Ramada Oradea a trebuit să demonstreze cel mai înalt nivel de angajament privind satisfacţia oaspeţilor şi calitatea serviciilor, atingând cel mai înalt punctaj, aşa cum este el definit în sistemul Companiei de evaluare şi asigurare a calităţii. Hotel Ramada Oradea

“Sunt mândru să acord Hotelului Ramada Oradea premiul Hotelul Anului pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa” a declarat Rui Barros, senior vice president şi managing director Wyndham Hotel Group în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. “Hotelul a dat dovadă de o capacitate remarcabilă ca, prin munca susţinută, să atingă superlativul în tot ceea ce face şi doresc să îi felicit, dar şi să le mulţumesc pentru dedicarea acordată zilnic mărcii Ramada”.

Dezvoltat de către familia Ionescu, în baza training-ului Şcolii Hoteliere Lausanne, Ramada Oradea este un hotel modern, dar şi relaxant, cu o varietate extinsă de facilităţi premium, inclusiv facilităţi moderne pentru întâlniri de afaceri, conferinţe sau evenimente sociale, restaurante,  servicii curăţătorie, room service şi relaxare.

Hotel Ramada Oradea“Este o mare onoare pentru hotelul nostru şi o confirmare a eforturilor susţinute ale personalului nostru minunat” a concluzionat directorul general al hotelului, Romeo Ionescu. “Urmărim să consolidăm în continuare nivelul serviciilor dedicate clienţilor noştri şi îi asigurăm că vor găsi şi mai departe în hotelul nostru standardele ridicate şi calitatea pe care o caută la un hotel Ramada”.

În România, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care acţionează ca partener strategic în România, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn.

Despre Ramada
Parte a concernului Wyndham Hotel Group, Ramada  este un brand global ce include aproape 850 de hoteluri de dimensiune medie şi mare. Marea lor parte oferă mic dejun continental inclus, internet de mare viteză, televiziune prin cablu extinsă, cafea în cameră, ziarele zilei precum şi oportunitatea de a acumula şi utiliza puncte prin Wyndham Rewards®, serviciul de loializare al clienţilor mărcii. Hotelul dispune, de asemenea, de restaurante, lounge, room service, concierge service, centru de conferinţe, evenimente şi centru de afaceri.

Fiecare hotel Ramada este proprietate privată individuală şi este condus independent. Ramada Worldwide este subsidiară a Wyndham Hotel Group şi a companiei mamă Wyndham Worldwide Corporation (NYSE: WYN).
Wyndham Hotel Group este cea mai mare companie hotelieră la nivel mondial cu cele 7,260 hoteluri şi aproximativ 618,100 camere în 66 ţări.
Hotel Ramada OradeaAdaugata pe : 30 / 01 / 2013.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun