site traffic analytics

ANTREC a lansat a XXI-a ediţie a Programului „Vacanţe la ţară”

ANTREC Vacante la taraÎn perioada 14 aprilie 2013 – 15 iunie 2013 se va desfăşura cea de-a XXI-a ediţie a Programului Special „Vacanţe la ţară”. Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, turişti care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. În premieră, acest program începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de Sărbătorile de Paşte.

    Pachetul de cazare aferent Programul special "Vacanţe la ţară" oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la:

    - pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană.*

    - pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 195 lei/ persoană*.

    În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

***Se exceptează din programul special perioada aferenta Sfintelor Sărbători Pascale – 29 Aprilie – 7 Mai.

    Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Sibiu.

    Ne face o deosebită plăcere să evidenţiem înscrierea în program a unei pensiuni de cinci margarete din judeţul Braşov care oferă turiştilor pachetul de 5 nopţi cazare în cameră dublă + mic dejun la tariful de 250 lei/ persoană.

    De asemenea, informaţiile cuprinzând o listă a judeţelor – gazdă, precum şi alte filiale ANTREC + pensiuni participante ce se vor afilia pe parcurs, vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi, fiind permanent actualizate pe: www.antrec.ro şi pe site-ul revistei “Vacanţe la Ţară” – www.vacantelatara.roAdaugata pe : 12 / 04 / 2013.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun