site traffic analytics

Eximtur - cel mai bun site şi a doua agenţie de turism din România

Lucia Morariu EximturCompania EXIMTUR a obţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, două premii importante în cadrul unor evenimente de referinţă pentru mediul de afaceri din România.
În cadrul eTravel Conference, reuniune ce s-a axat pe analizarea vânzării şi promovării produselor de turism pe internet, organizatorii au premiat, pentru prima dată în România, mai multe portaluri din domeniu, la diverse categorii.
Siteul www.eximtur.ro a ocupat prima poziţie la categoria: “Travel Agency Website”. Printre criteriile luate în calcul la jurizarea celor 12 portaluri, înscrise în concurs la această categorie, s-au numărat conţinutul site-ului, designul, complexitatea şi interactivitatea.
Totodată, EXIMTUR s-a clasat pe locul al doilea în Topul “Major Companies in Romania”, la categoria “Agenţii de turism”, realizat de DoingBusiness. Distincţia a fost acordată în cadrul evenimentului “Economia azi. Opţiuni şi oportunităţi Cluj Napoca”, organizat de DoingBusiness.
Metodologia de realizare a clasamentului, concepută de Ernst&Young, a inclus evaluarea atât a indicatorilor financiari (cifră de afaceri, profitabilitate, lichiditate etc), cât şi a indicatorilor non-financiari (număr de angajaţi, acţiuni Corporate Social Responsability, notorietate brand).
“Sunt două distincții care ne onorează, întrucât au fost acordate de către organizaţii de prestigiu din România, dar în acelaşi timp ne obligă să fim şi mai performanţi în viitor. Mă bucură şi mai tare Lucia Morariu Eximturfaptul că aceste două premii au venit în anul în care EXIMTUR împlineşte 20 de ani de activitate pe piaţa din România”, a declarat Lucia Morariu, preşedinte-director general al EXIMTUR.
Anul trecut, EXIMTUR a înregistrat o cifră de afaceri de peste 35 de milioane de euro, în creştere cu 16% faţă de anul 2011. EXIMTUR are în prezent 130 de angajaţi, dintre care 31 sunt agenţi acreditaţi I.A.T.A, este lider de piaţă în turismul intern şi este principal partener în România al celor mai importanţi turoperatori europeni World of TUI, Neckermann, Thomas Cook, Dertour, Meier`s, ADAC, ITS.
Viziunea EXIMTUR este aceea de a dezvolta cea mai extinsă şi mai performantă reţea de agenţii din România, în măsură să asigure servicii standardizate, care să satisfacă cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul călătoriilor cu scop de afaceri sau turistic.Adaugata pe : 16 / 04 / 2013.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun