site traffic analytics

LA CALDERON 80 – un restaurant fara fite, in centrul Bucurestiului

Andreea Neagu, Restaurant La Calderon 80Cand spui LA CALDERON 80, spui “fara fitze”, muzica foarte buna, meniu variat international cu preturi mici si portii mari, calitatea mancarurilor extrem de buna, decor intim si plin de culoare… Acestea sunt cateva motive pentru ca dvs. sa deveniti “optzecist”.

Restaurantul La Calderon 80 (http://www.lacalderon80.ro/), situat pe strada cu acelasi nume, in „buricul targului”, este locul ideal unde va puteti bucura de deliciile bucatariei romanesti si internationale dar şi de a va distra impreuna cu prietenii la sfarsit de ssptamana. Restaurantul este gazduit de o casa care ne duce cu gandul la Bucurestiul de altadata, decorata la interior intr-un stil intim si cald, cu mult lemn. De asemenea, playlist-ul cu muzica anilor  ‘80 creeaza in fiecare zi o atmosfera aparte, completata de o terasa intima, umbroasa, ideala pentru un moment de relaxare in timpul zilelor calduroase.

Restaurantul are 90 de locuri in interior  şi 60 de locuri pe terasa. Este o locatie potrivita pentru un pranz de afaceri, o intalnire cu jumatatea dar şi pentru o distractie cu prietenii.
Pentru a veni in intampinarea clientilor, conducerea restaurantului se pregateste sa  implementeze si serviciul de livrari la domiciliu in viitorul apropiat.
La Calderon 80 este deschis in timpul saptamanii de luni pana duminca, intre orele 11.00 si 01.00.

Interviu cu Andreea Neagu – proprietar si general manager al Restaurantului „La Calderon 80”

- Cum v-a venit ideea infiintarii restaurantului şi cum a fost perioada de inceput? Se ştie ca gastronomia este o arta, iar fiecare restaurant are propria lui poveste...
- Desi sunt de profesie avocat, acest domeniu m-a atras foarte mult inca din facultate. La calderon Andreea Neagu, Restaurant La Calderon 8080 nu este primul restaurant  pe care l-am avut, insa pentru ca am copilarit in aceasta casa, m-am hotarat sa deschid unul in aceasta locatie.

- Prin ce va diferentiati de celelalte restaurante concurente? Ce aduceti original?
- Muzica magica a anilor 80, atmosfera prietenoasa, mancarea gatita foarte bine, decorul cu un design aparte si nu in ultimul rand terasa de vara plina cu flori, ideala pentru a te adaposti in zilele cu canicula.

- Care este conceptul general al meniului dvs. şi care sunt principalele specialitati pe care le oferiti, ce prefera clientii? Daca doriti, va rog sa ne oferiti amanunte şi despre bucatarii dvs.
- Din meniu recomandam specialitati cum ar fi: mixed grill Dracula, platourile casei, penne la 80 si o gama variata de salate pentru toate gusturile.
- Trebuie mentionat meniul zilei, cu cele 7 variante de meniu la preturi foarte accesibile (13 – 14 ron) valabile de luni pana vineri, de la ora 12 la ora 16.00 si care contin ciorba, fel principal sau chiar desert.
- Maestrul nostru bucatar, a fost premiat la numeroase competitii gastronomice, avand o pregatire solida in domeniul culinar.

Andreea Neagu, Restaurant La Calderon 80- Ce bauturi recomandati din meniul dvs. şi cum se pot asorta ele cu mancarea?
- In restaurantul nostru servim o gama variata de vinuri, de la sec la demidulce, vinuri albe, rose sau rosii si nu in utlimul rand, vinul casei de la Cramele Recas. Bineinteles ca in lista de bauturi se regasesc si cocktailuri cum ar fi mojito, cuba libre etc.

- Care este profilul clientului dumneavoastra?
- In timpul zilei avem multi clienti de la corporatii care vin in special pentru masa de pranz iar seara sau la sfarşit de saptamana, persoane care prefera o ambianta initima şi calda. Organizam insa şi petreceri private cu muzica şi dans.

- Cum selectati personalul?
- Avem colegi care s-au alaturat afacerii noastre in urma cu foarte multi ani devenind si buni prieteni. Chiar suntem ca o familie ceea ce este mai rar intalnit in acest domeniu.

- Aveti programe de fidelizare pentru clienti, organizati evenimente? Daca da, va rugam sa exemplificati.
- Desigur, oferim clientilor fideli posibilitatea de a participa la tombole periodice organizate mai ales in social media, pentru ca on-line-ul este un spatiu de actualitate si care ne intereseaza. De exemplu, un real succes a fost promotia de Black Friday unde am oferit un discount de 50% la nota de plata.

- Doriti sa faceti şi alte investitii de profil?
- Deocamdata nu dar in viitor este posibil sa deschidem o locatie si in centrul vechi.

- Daca printre clienti ati avut personalitati, VIP-uri etc., va rugam sa ii amintiti.
- Au trecut pragul restaurantului nostru vedete din Romania cum ar fi cantareti, actori de teatru sau de telenovele autohtone, fotbalişti etc. Prefer sa le pastram anonimatul si sa nu ne promovam folosindu-ne de numele lor.

Andreea Neagu, Restaurant La Calderon 80- Povestiti-ne un moment placut, inedit, din istoria restaurantului pe care il reprezentati.
- A fost un moment interesant, cand niste studenti la actorie au inceput sa joace teatru, reusind sa „pacaleasca” personalul restaurantului... crezand ca acei tineri chiar se cearta...:).

Andreea Neagu, proprietarul restaurantului, despre LA CALDERON 80: „Muzica melodioasa veche in surdina, oameni prietenosi, mancare delicioasa, servire impecabila. Va veti bucura repede de o conversatie placuta in compania unui bun prieten fara stresul de a incerca sa va faceti auzit de catre acesta. Si va veti simti minunat !!!”

A consemnat Cosmin Ivan
Managing partner markete.ro



Adaugata pe : 22 / 04 / 2013.




← Înapoi





nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii





Paralela 45
Booking Bucharest
Le Chateau
Corali Holidays
Destinatii.eu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Domeniile Ostrov
Max Holidays