site traffic analytics

Anul acesta, de Revelion se poarta Maldivele

Revelion Maldive Paralela 45Una dintre destinaţiile exotice vedetă ale acestui an este reprezentată de Maldive. Paralela 45 vă propune pentru următorul Revelion, aşa cum v-a obişnuit, încă o cursă charter către o destinaţie exotică, pentru perioada 26 decembrie – 2 ianuarie. Totul este la superlativ, de la hotelurile unde vor fi cazaţi turiştii, până la compania aeriană cu care se va efectua zborul. Cu siguranţă că vă interesează cu ce companie zburaţi. Flydubai vă spune ceva? Operează din Bucureşti din toamna anului 2012, şi este divizia “low cost” a celei mai de lux companii aeriene din lume: Emirates. Dar numai “low cost” nu e… Scăzute sunt doar tarifele. Am avut ocazia de a mă afla la bordul flydubai anul trecut, când am fost în Dubai participând, cum altfel, la un târg de turism – Arabian Travel Market. Calitatea serviciilor este cel puţin la fel de bună ca şi a altor companii aeriene de linie. Sistemul de entertainment la bord oferă 900 de ore de filme, muzică, jocuri, ştiri şi alte opţiuni. În afară de biletul de zbor, pentru catering, băutură şi divertisment la bord nu aveţi cum să achitaţi mai mult de 20 de euro de persoană, cât de mult v-aţi strădui. Iar flota flydubai este compusă doar din avioane Boeing 737-800, ultima generaţie.

Zborul către Maldive va dura 9 ore şi 40 de minute, inclusiv cu staţionarea de 55 de minute din Dubai (este o escală tehnică, pasagerii nu vor coborî din avion). Aflaţi că flydubai are şi clasă business, iar suplimentul pentru aceste condiţii, inclusiv catering, mai costă 600 de euro de persoană.

Situat în Oceanul Indian, în sudul Indiei, Maldive reprezintă un arhipelag format din 1192 de insule dispersate în atoli, dintre care numai 250 sunt locuiţi. Suprafaţa totală este de aproximativ 300 kilometri pătraţi. Clima este una tropical-musonică, cu două anotimpuri bine definite: cel uscat (se suprapune perioadei de iarnă)  şi cel musonic (se suprapune lunilor de vară). Temperaturile sunt Revelion Maldive Paralela 45ridicate pe tot parcursul anului, media acestora fiind în jur de 300C. Sezonul de vârf din punct de vedere turistic se desfăşoară între lunile noiembrie şi martie, deci perioada Revelionului este ideală. Ora în Maldive este GMT+5 (nu există oră de iarnă), iar diferenţa faţă de România în luna decembrie este de +3 ore (de exemplu ora 08:00 în România este ora 11:00 în Maldive).

Pentru pachetul turistic de Revelion în Maldive, serviciile includ 6 nopţi de cazare numai la hoteluri de 5 stele, cu masa conform ofertei (mic dejun sau all inclusive în funcţie de hotel), cina festivă de Revelion (cu excepţia hotelului Lux Maldives), taxele de aeroport, transferurile şi asistenţa turistică. Termenul limită de înscriere este 15 octombrie, iar înscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totală. Resorturile incluse în program sunt Atmosphere Kanifushi Maldives, Lily Beach Resort & Spa şi Lux Maldives, toate de 5 stele. Pentru Atmosphere Kanifushi Maldives – all inclusive, locul este de 3985 de euro, iar pentru copii se plăteşte între 1388 şi 2215 euro, în funcţie de vârstă. La Lily Beach Resort & Spa, locul este 4935 de euro, iar pentru copii se va plăti între 1378 şi 2437 de euro, în funcţie de vârstă. La Lux Maldives, unde serviciile de masă include doar mic dejun, locul în camera dublă este de 4441 de euro, iar pentru copii se va plăti între 1378 şi 1568 de euro.

Cine ar dori să meargă în Maldive folosind curse regulate sau pe cont propriu va plăti clar mai mult şi va obţine tarife şi mai mari pentru cazare. Touroperatorii mari, precum Paralela 45, obţin reduceri mari de preţ prin achiziţionarea din timp a unui număr de locuri pentru avion şi pentru rezervarea din timp a locurilor de cazare. Maldive reprezintă o destinaţie de lux, dar avem o categorie de turişti care îşi permite astfel de servicii, dispuşi oricum să plătească mai puţin apelând la serviciile unui touroperator, care îşi asumă riscul, decât în cazul în care ar merge pe cont propriu.Adaugata pe : 07 / 10 / 2014.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun