site traffic analytics

TAROM - PRINTRE CASTIGATORII A.W.A.R.D.

APG – the Network for Airline Distribution Services a organizat anul acesta  a doua editie a concursului prin vot electronic A.W.A.R.D. (APG Worldwide Airline Reward for Distribution),  adresat comunitatii agentiilor de turism din lumea intreaga. Pe parcursul a trei luni, toate agentiile de turism din lume au putut sa participe la acest studiu pentru a determina, bazandu-se pe mai multe criterii, care este Cea mai buna Companie Aeriana a Anului, din punctul de vedere al profesionistilor din aceste agentii.

Chestionarul A.W.A.R.D. transmis agentiilor de turism a fost redactat in mai multe limbi (chineza, engleza, franceza, Italiana, japoneza, portugheza, turca, spaniola, maghiara, indoneziana si coreeana) si a inclus trei intrebari de baza:

* Care este compania aeriana cu care lucrati cel mai usor ca agentie de turism?

* Care este compania aeriana pe care o recomandati cel mai frecvent clientilor dvs?

* Care este compania aeriana care comunica cel mai bine cu agentiile de turism si clientii sai?

Au raspuns acestor intrebari 2800 de agentii din 86 de tari, nominalizand 161 decompanii aeriene, si…

Emirates a castigat locul intai la toate capitolele privind Servicille de Distributie: compania aeriana cu care se lucreaza cel mai usor, compania aeriana cea mai recomandata clientilor si compania aeriana cu cea mai buna comunicare.  In consecinta, Emirates va primi Distinctia pentru Compania Aeriana a Aerului.

Pe langa aceasta nominalizare, trei companii aeriene care au primit, la randul lor, cateva sute de voturi – Air France/KLM, Lufthansa si Tarom vor primi fiecare cate o Distinctie APG care reflecta aprecierea de catre agentiile de turism a serviciilor oferite.

Agentiile de turism au rareori prilejul sa-si exprime parerea intr-un astfel de cadru, iar A.W.A.R.D. le da posibilitatea de a o face, alegand compania aeriana preferata atat pe baza experientei proprii, precum si pe cea a clientilor lor.

Distinctiile vor fi inmanate Companiilor aeriene castigatoare in cursul celei de-a VI-a Conferinte World Connect (Monaco, 29-31 Octombrie 2014).

In mijloacele de comunicare nationale si internationale vor fi prezentate detalii referitoare la vot si la companiile aeriene castigatoare.Adaugata pe : 09 / 10 / 2014.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun