site traffic analytics

Air France lansează o campanie promoțională cu reduceri de până la 40%

Air FranceCălătorii își pot rezerva acum bilete la prețuri reduse către destinații precum: 

Beijing  – de la 549 EUR

Nairobi – de la 599 EUR

Washington – de la 621 EUR

Shanghai – de la 629 EUR

Chicago – de la 643 EUR

Hong Kong – de la 659 EUR

Singapore – de la 659 EUR

Punta Cana – de la 749 EUR

Tarifele sunt valabile pentru plecarea din București și includ toate taxele. Mai multe oferte și detalii despre perioadele de zbor sunt disponibile pe www.airfrance.ro. Rezervările se pot face pe site-ul companiei sau la agențiile de turism. 

CONCURS: CÂȘTIGĂ 2 BILETE DE AVION ÎN PUNTA CANA 

Pentru a spori interacțiunea cu pasagerii săi și pentru a-i inspira să descopere noi destinații, cu ajutorul noilor sale vizualuri, Air France lansează și un concurs ”France is in the air”, prin care pune la bătaie 2 bilete de avion dus-întors pe ruta București - Punta Cana!  

Concursul presupune ca participantul să trimită unui prieten o carte poștală cu unul dintre noile vizualuri Air France. Câștigătorul, desemnat la sfârșitul campaniei prin tragere la sorți, va avea ocazia de a trimite o vedere celor dragi direct din Punta Cana! 

Concursul poate fi accesat pe pagina www.franceisintheair.ro, înscrierea în concurs fiind valabilă până pe 23 octombrie. 

Despre Air France

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franţa, cât şi în restul Europei şi în întreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave. AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar reţeaua acoperă 243 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol. 

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numără 19 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinaţii din 187 de tari. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe site-ul http://www.airfrance.ro/Adaugata pe : 10 / 10 / 2014.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun