site traffic analytics

Paralela 45 lanseaza trei chartere si o agentie de turism in Chisinau

Alin Burcea Paralela 45 ChisinauParalela 45 lanseaza la finalul acestui an trei chartere cu plecare din Chisinau, catre Antalya, Creta, dar si Mallorca, o noutate absoluta pe piata turistica din Republica Moldova. Cu aceasta ocazie se inaugureaza agentia Paralela 45 deschisa in Chisinau in luna septembrie.

„Astazi, incepand cu ora 10:30, la Hotel Leogrand inauguram oficial agentia de turism din Chisinau printr-o prezentare de produse turistice Paralela 45. Si-au anuntat participarea peste 70 agenti de turism din agentiile din Republica Moldova, precum si Nicolae Platon, Presedintele Agentiei Nationale pentru Turism din Republica Moldova. In exclusivitate vom lansa charterul de Mallorca cu plecare din Chisinau, fiind astfel singura agentie care ofera acest tip de vacanta. Avem de asemenea si chartere spre Antalya si Creta cu plecare din Chisinau.

Totodata, vom incepe promovarea circuitelor in Romania pentru turistii moldoveni, dar si a vacantelor in Bulgaria, a circuitelor Paralela 45 cu plecare din Bucuresti si Iasi. Din luna septembrie de cand am deschis agentia, am constatat ca piata de turism din Republica Moldova are un mare potential, iar eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni ne-a facut sa fim foarte optimisti in ceea ce priveste evolutia turismului in aceasta tara. Propria experienta ne-a demonstrat ca odata cu eliminarea vizelor pentru cetatenii romani, cererile de vacante in Uniunea Europeana au cunoscut o crestere semnificativa”, explica Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.Alin Burcea Paralela 45 Chisinau

Paralela 45 abordeaza piata turistica din Republica Moldova atat pe segmentul vacantelor individuale, cat si corporate, avand know-how-ul si experienta celor peste 24 de ani de activitate. De asemenea, Paralela 45 ofera turistilor moldoveni asistenta in obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri, incentivari si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.

Despre Paralela 45
Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania. Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion. Mai multe detalii pe www.paralela45.roAdaugata pe : 23 / 11 / 2014.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun