site traffic analytics

Paralela 45 trimite peste 1000 de români în vacanţe exotice de Revelion

Paralela 45, RevelionParalela 45 trimite anul acesta peste 1000 de români în destinaţii exotice de Revelion, unde bugetul per sejur de persoana începe de la 1500 euro şi ajunge până la 5000 euro. Tendinţa vacantelor exotice în anotimpul rece începe să fie îmbrăţişată în ultimii ani şi de turiştii români, care preferă pachetele scumpe de Revelion, pe care însă nu şi le achiziţionează din timp aşa cum se întâmplă cu cele de vară.

„Surprinzător, de Revelion se vând mai bine vacanţele scumpe decât cele ieftine. De exemplu dacă vrei să vinzi pensiuni de 150 de euro pe sejur de Revelion, nu ai prea mare succes. Romanii nu cauta Revelioane ieftine, este o contradicţie între tendinţe: de Revelion turiştii merg la 4 stele, vara în schimb cauta să fie ieftin, îşi cumpără vacanţele cu un an înainte, vânează oferte speciale, în timp ce pentru Revelion şi le achiziţionează cu o lună şi jumătate înainte. Cu toate acestea doar câteva mii de romani îşi permit destinaţiile exotice, de 2.500-3.500 de euro, iar cele care depăşesc 5.000 euro se vând mult mai greu, la doar câteva sute de romani. Anul acesta cel mai bine a mers Dubai, unde am vândut peste 350 de vacanţe, apoi vedeta Revelionului – Maldive, unde s-au cumpărat peste 150 pachete, urmate de Bali-Singapore, Thailanda, Mauritius, Mexic şi Cuba”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Dubai, emiratul care se dezvoltă într-un ritm nebun, în care opulenta este la ea acasă, iar proiectele de top par să nu se mai termine, este anul acesta cea mai căutată destinaţie de romani pentru Revelion. La acestea se adăugă şi costul sejurului, relativ accesibil. Astfel există oferte care pleacă de la 956 euro/ persoană/ 7 nopţi cazare hotel de 4* cu mic dejun, transport şi transfer aeroport şi ajung până la 1464 euro/ persoană.

Pentru un Revelion în Maldive la hotel de 5* all inclusive, 6 nopţi, transport inclus şi transfer, turiştii trebuie să-şi pregătească un buget de 5.195 euro/ persoană/ pachet.

Şapte nopţi petrecute la soare în Thailanda în staţiunea Pattaya, dar şi în magalopolisul Bangkok, la hotel de 5* cu mic dejun, transport, transferuri şi tur de oraş costă 1245 euro/ persoană/ pachet.Paralela 45, Revelion

Pentru cei care îşi doresc un concediu prelungit, 11 zile în Băli şi Singapore la hotel de 5* cu mic dejun, transport şi transfer, costul este de 1945 euro/ persoană/ pachet.

 

O vacanţă culturală, la fel de lungă se poate face şi în Mexic şi Cuba, în decurs a 11 zile, cu vizite la Chichen Itza, Cancun, Havana, la hotel de 4 şi 5* all inclusive, transport, transferuri şi însoţitor roman de grup are preţul de 2190 euro/ persoană/ pachet.

 

Despre Paralela 45

Paralela 45 activează de peste 24 de ani pe piaţa vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din România. Paralela 45 a fost votată timp de şase ani la rând drept “Cea mai de încredere agenţie de turism din România”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispoziţia turiştilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate şi intern, precum şi bilete de avion. Mai multe detalii pe www.paralela45.roAdaugata pe : 09 / 12 / 2014.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun