site traffic analytics

Noutățile sezonului la Hotel of Ice Bâlea Lac

Hotel of Ice Balea Lac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel of Ice - Bâlea Lac sărbătorește cea de-a zecea ediție în acest sezon de iarnă, prin tema Zodiac, imprimată în sculpturile și basoreliefurile de gheață ale fiecărei camere. O tânără speranță a baletului românesc, Francesca Baciu,  este imaginea Hotel of Ice, iar maestrul bucătar Jakob Hausmann va susține trei evenimente culinare deosebite, în lunile februarie, martie și aprilie.

Francesca Baciu va susține două reprezentații în aer liber, la Bâlea Lac, în lunile martie și aprilie. De asemenea, va participa la ședințe foto concepute pentru promovarea imaginii României în lume și va fi subiectul unui concurs de fotografie care se va organiza în acest sezon la Bâlea Lac.

Hotelul de Gheață a adoptat ideea promovării prin asocierea imaginii cu o valoare Francesca Baciu Hotel of Ice Balea Lacdintr-un alt domeniu, apreciată și peste hotare pentru performanțele sale deosebite, iar pentru acest sezon a a fost aleasă Francesca Baciu ca reprezentantă a destinației turistice Hotel of Ice Bâlea Lac, obiectiv turistic unic în sudul și sud-estul Europei.

Pentru reprezentanții Hotelului de Gheață, Francesta este tânăra speranță a baletului românesc, înseamnă ambiție, performanță, puritate, perseverență. Ceea ce a făcut ea în gimnastică și în balet devine emblematic pentru o destinație turistică devenită parte a brandului de țară prin ambiția, performanța și perseverența celor care s-au încăpățânat să așeze Bâlea Lac pe harta internațională a turismului.

Jakob Hausmann Hotel of Ice Balea LacCu 10 ani de performanțe, cupe și medalii naționale și internaționale, balerina va fi imaginea Hotel of Ice - Bâlea Lac, la ediția aniversară de 10 ani a hotelului. Francesca a câștigat, până în prezent, peste 100 de medalii și cupe, la concursuri naționale și internaționale, la gimnastică și la balet, până la frageda vârsta de 17 ani. Pentru iubitorii baletului românesc și, în egală măsură, ai turismului, Francesca pregătește și alte surprize, conferințe și sesiuni de autografe.

De asemenea, celebrul maestru bucătar, Jakob Hausmann, va urca la Bâlea Lac pentru trei spectacole culinare deosebite, pe 28 februarie, 15 martie și 4 aprilie.  Astfel, Ice Restaurant Bâlea Lac va intra în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție, din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate. 

 

Mai multe informații puteți găsi pe http://soundofice.eu

 Adaugata pe : 28 / 01 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun