site traffic analytics

Top 10 destinaţii exotice de Valentine's Day

Top 10 destinatii exotice Valentine's DayDeși românii nu sărbătoresc în mod tradițional ziua de Valentine’s Day, în ultimii ani și-au manifestat în număr din ce în mai mare interesul pentru vacanțe în destinații exotice cu servicii romantice incluse, pentru ca Ziua Internațională a Îndrăgostiților să îi prindă în locații exclusiviste de pe Glob. 

Conform solicitărilor primite de agenția de turism Eturia, turiștii români sunt dispuși să plătească de la câteva sute de euro până la peste 2.500 de euro pentru servicii care să adauge un plus de romantism vacanței, precum ședință foto pe plajele din Republica Dominicană sau Cuba, cină romantică într-un restaurant subacvatic din Maldive, cină privată la cort în Parcul Naţional Serengeti din Tanzania,flori și decor romantic în camera de hotel de la Veneţia, abonamente la SPA, șampanie și platouri cu fructe în cameră, dar și cereri precum skydiving în tandem la Miami sau skyjump în Noua Zeelanda de pe clădirea Sky Tower din Auckland.

Resorturile din destinații exotice precum Caraibe, Maldive, Bali, Mauritius sau Seychelles oferă și servicii de organizare a nunții pe plajă, prețul achitat suplimentar de cuplurile de îndrăgostiți pentru această ceremonie fiind de până la 2.000 euro, sumă la care se adaugă și costul cazării invitaților. În această sumă sunt incluse decorurile, preotul de ocazie, fotograf, șampanie, cină romantică, tortul, buchetul miresei și flori la discreție.

Cele mai căutate 10 destinații pentru luna de miere sau vacanțe romantice în anul 2014 au fost:

1.               Republica Dominicană

2.               Maldive

3.               Indonezia

4.               Singapore

5.               Mexic

6.               Mauritius

7.               Thailanda

8.               Seychelles

9.               Argentina

10.           Tanzania

„Specializându-ne în destinații exotice și vacanțe personalizate în ultimii 7 ani, Sorin Stoica Eturiaîn 2014 am înregistrat o creștere de 45% a solicitărilor de vacanțe romantice și de organizare a lunii de miere în locații deosebite, inclusiv de Valentine’s Day. În 2014 am înregistrat aproximativ 2.000 de solicitări pentru astfel de vacanțe și estimăm un trend crescător și pentru 2015”, a declarat Sorin Stoica, director general al agenției de turism Eturia. Adaugata pe : 10 / 02 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun