site traffic analytics

Paralela 45 oferă reduceri de până la 50% în cadrul Târgului de Turism

Alin Burcea Paralela 45Paralela 45 preconizează că numărul turiştilor români ce vor achiziţiona vacante în cadrul Târgului de Turism din lună martie va creşte cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Această creştere va consolida şi cifra de afaceri preconizata pentru acest an de 45 milioane de euro, vânzările din cadrul târgurilor reprezentând 8% din aceasta. Reducerile pe care le oferă agenţia de turism sunt de până la 50%, cumulând reducerile de Early Booking cu reducerile acordate pe toată perioada târgului, iar portofoliul acesteia cuprinde peste 100 de staţiuni pentru vara anului 2015, dar şi destinaţii inedite pentru vacanţă.

„Târgurile de turism sunt din ce în ce mai vizitate de către romani, motiv pentru care anul acesta am pregătit cea mai mare selecţie de destinaţii mai ales că sărbătorim şi 25 de ani de când facem diferenţă în turism. Românii care vin la târgurile de turism se aşteaptă să primească oferte ultra speciale, de aceea anul acesta oferim un discount de până la 50% la charterele pentru Grecia, Tunisia, Spania, Italia şi nu numai. Preconizam că cel mai bine se vor vinde charterele spre Turcia, Grecia, Spania, Italia şi, bineînţeles, Tunisia”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 12-15 martie, iar cele mai multe destinaţii pe care turiştii le vor putea accesa la standul Paralela 45 vizează Litoralul 2015 şi au reduceri substanțiale. Preţurile vacantelor încep de la 199 euro pentru chartere către Grecia şi ajung până la 567 euro pentru destinaţii precum Aqaba (Iordania) sau Coasta de Azur, incluzând transportul şi 7 nopţi de cazare. Cel mai mare discount, de până la 50% plus 7% reducere de târg, este oferit pentru o vacanţă în Rodos, care cuprinde transport cu avionul şi 7 nopţi de cazare la hotel de 3* cu demipensiune.

Paralela 45 reduceri 50%

În topul celor mai căutate destinaţii din 2015 rămân charterele către Mykonos şi Santorini, turiştii romani fiind în continuare fani ai litoralului grecesc. Preţurile acestor vacante pornesc de la 265 euro şi includ transport cu avionul, taxe de aeroport, 7 nopţi cazare şi, în funcţie de destinaţie, micul dejun. Santorini, una dintre cele mai apreciate insule ale Greciei, impresionează prin nisipul sau negru şi munţii Mesa Vouno, în timp de Mykonos este recunoscută pentru nisipul auriu şi practicarea sporturilor de apă.

Acestora li se adăugă cele două noi destinaţii incluse în portofoliul Paralela 45, Rimini şi Costa Blanca, cu preţuri începând de la 366 euro de persoană, în tarif fiind incluse tipul de masă specificat în oferta, biletul de avion şi trasferurile. Rimini este una dintre noile destinaţii propuse de Paralelă 45, fiind considerată cea mai atractivă staţiune de litoral a Italiei. Cea de-a doua destinaţie se afla în Spania şi este unul dintre cele mai frumoase oraşe de Costa Blanca, Alicante.

Pentru turiştii care îşi doresc o vacanţă inedită, ofertele pentru Tunisia şi Aqaba sunt alegerile ideale. Cu preţuri începând de la 337 euro de persoană pentru Tunisia şi 567 euro de persoană pentru Aqaba, charterele către Hammamet şi Aqaba oferă experienta cunoaşterii unor noi culturi într-o vacanţă de vară specială.

Ofertele pentru seniori au ca destinaţii de la capitalele europene până la zonele de litoral din Costa Brava sau Madeira, dar şi circuite cu autocarul în Istanbul, Grecia, Maroc, Vietnam sau Japonia. Preţurile acestora încep de la 199 de euro şi pot ajunge până la 1500 de euro în cazul circuitelor. Seniorii care vor să rămână pe meleagurile româneşti pot beneficia de oferte în staţiunile balneo cu preţuri ce încep de la 100 lei/noapte.

În ceea ce priveşte ofertele de Paşte pe toată perioada târgului acestea au o reducere de 7%. Cele mai căutate oferte pentru Paste sunt: Paste în Japonia (Sărbătoarea cerisilor în floare), un circuit de 10 nopţi, având un tarif de 2590€/ persoană; Paştele în Cuba la 1460€/ persoană pentru 8 nopţi de cazare cu demipensiune; Paştele în Toscana cu plecare din Cluj Napoca având un tarif de 495€/ persoană/ 7 nopţi de cazare cu mic dejun inclus. Toate vacanţele de Paşte cu avionul au biletul de avion, transferurile şi asistenta turistică incluse în tarif. Foarte căutate sunt şi vacanţele de Paşte cu autocarul – Grecia (375€/ persoană / 7 nopţi de cazare cu mic dejun inclus), Paştele în Cracovia (325€/ persoană/ 5 nopţi de cazare cu mic dejun inclus), Croaţia (345€/ persoană/ 6 nopţi de cazare) şi altele.Adaugata pe : 11 / 03 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun