site traffic analytics

Grecia, pentru al doilea an consecutiv, în topul vacanţelor de vară 2015 la Târgul de Turism

Paralela 45, GreciaGrecia a fost destinaţia cea mai vândută de Paralela 45 la Târgul de Turism, aproape 60% din pacheţele cumpărate de turişti vizând insulele elene, fie cu zborurile charter sau cele cu transport individual, în special Mykonos şi Santorini. Vânzările înregistrate de Paralela 45 pe toată perioada târgului au crescut cu aproape 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Şi anul acesta Grecia rămâne pe locul întâi pe segmentul charterelor şi transportului individual. Romanii au ales destinaţiile clasice pentru vara 2015 alături de Grecia - Turcia, Spania. Interes au prezentat şi noile destinaţii pentru vara 2015 Rimini şi Costă Blanca, dar şi Aqaba. Turiştii au plătit în medie cu 50% mai puţin pentru o vacanţă rezervată la târg, astfel că pentru un sejur în Grecia întregul pachet a costat în medie 350 euro pentru 7 nopţi cazare în hotel de 4 stele şi transport cu charterul. Romanii au înţeles în sfârşit că îşi pot permite o vacanţă de vis dacă şi-o plănuiesc din timp, profitând astfel de reducerile early booking cumulate cu reducerile pe care le oferim de fiecare dată pe toată perioada târgului”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Cele mai vândute destinaţii greceşti au fost insulele Creta, Rodos, Corfu, Mykonos, Santorini, iar preţul mediu plătit pe un pachet a fost de aproximativ 350 euro.

La scurtă distanţă de acestea se situează circuitele, cele mai accesate fiind cele din primăvară şi vara în destinaţii precum: India, Rusia, Israel şi Iordania, dar şi capitalele europene.

Turismul social şi cel pentru seniori au înregistrat de asemenea creşteri, în special ofertele Paralela 45, Greciapentru Spania şi Turcia, dar şi Bulgăria. Cele mai vândute oferte au fost Madeira (Portugalia), Istanbul, Cappadocia şi Riviera Mediteranei, Costa Brava, Sicilia şi Toscana.

Pentru Paste cele mai căutate oferte au fost cele în Bulgăria, România şi Antalya, dar romanii au ales să petreacă Sfintele Sărbători şi în Cracovia, Croaţia sau Toscana.

Cele mai scumpe pachete vândute de Paralela 45 în perioada târgului au fost cele de circuite – Mongolia şi Sudul Siberiei la 2845 euro de persoană, SUA şi Canada la 2285 euro de persoană, în timp ce la limita opusă se situează un circuit în Istanbul cu autocarul de 199 de euro.

 

 Adaugata pe : 20 / 03 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun