site traffic analytics

Care sunt cele mai căutate destinaţii turistice de către părinţi pentru 1 iunie

Paralela 45 1 iuniePeste 3 milioane de copii vor intra după 20 iunie în vacanţa de vară, motiv prielnic pentru părinţii să îşi facă deja calcule privind locurile cele mai potrivite unde cei mici îşi vor petrece timpul liber. De Ziua Copilului Paralela 45 oferă cazare gratuită pentru cel mic la pachetele cumpărate până pe 2 iunie. Grecia rămâne şi anul acesta în topul preferinţelor romanilor pentru vacanţele de vară, după ce această destinaţie a crescut de la an la an, pe de-o parte din cauza preţurilor accesibile ale sejururilor, dar şi proximităţii care permite transportul individual.

„Bugetul mediu alocat de români pentru vacanţele în Grecia se situează în medie între 550-1000 de euro. Tendinţele din anii trecuţi arată că familiile cu copii de până în 5 ani prefera să meargă în destinaţii externe precum Grecia, Turcia şi Spania. Anul acesta de 1 iunie venim cu gratuitate pentru copil la vacanţele achizionate în această perioadă şi reduceri substanţiale pentru părinţi”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Cele mai căutate destinaţii greceşti sunt insulele Rodos, Creta, Corfu, Mykonos, Santorini, Zakyntos, Kos. Vacanţele incep de la 183 euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti la hotel de 3* in Rodos, iar copilul are grauitate la cazare la achiziționarea unui pachet până pe 2 iunie. Biletul de avion și transferurile sunt Paralela 45 1 iunieincluse în tarif. Staţiunea Chania din Creta se număra de câţiva ani printre preferinţele turiştilor fiind potrivită şi pentru familiile cu copii, întrucât aici există aqua park-uri, un acvariu cu peşti şi reptile, un muzeu în aer liber care reproduce un sat cretan.

Turcia vine în întâmpinarea turiştilor romani cu ofertele pentru Antalya şi Bodrum, care îmbina atât ofertele all inclusive prin care copii au toate facilităţile de distracţie la dispoziţie, cât şi peisajul de coasta de o splendoare rară, posibilităţile de shopping şi distracţie, dar şi numeroasele vestigii istorice răspândite în zonă, atracţii de top pentru părinţi. Pentru plecarea din 4 iunie, copilul calatoreste gratuit, iar adultul are o reducere de 50 euro.

Mallorca, cea mai mare dintre insulele Baleare oferă plaje late cu nisip fin, fiind ideală pentru familii cu copii vine cu reduceri de – 25 euro pentru adult şi copil la pachetele achiziţionate pentru hoteluri de 4 şi 5*.

 

 Adaugata pe : 30 / 05 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun