site traffic analytics

Programul „Litoralul pentru toți” conceput de Alin Burcea, un succes de 15 ani

Alin Burcea Paralela 45Programul „Litoralul pentru toți”, propus de Alin Burcea la începutul anilor 2000, este implementat și în perioada 31 august - 11 octombrie a acestui an. Românii pot găsi oferte accesibile de cazare, beneficiind de reduceri substanțiale. Agenția de turism Paralela 45 propune oferte începând de la 199 lei de persoană pentru cazare de 6 nopți și oferă consultanță românilor care vor să ajungă în această perioadă la mare. 

„Sunt mândru de faptul că programul pe care l-am propus personal se derulează în continuare și promovează ideea de turism accesibil tuturor. Ca în fiecare an, ofertele pe care le propunem sunt destinate românilor care doresc un sejur la mare în extrasezon, cu reduceri semnificative la tariful de cazare. Preconizăm o creștere cu 3% a vânzărilor din această perioadă față de cele de anul trecut ”, declară Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Prețurile ofertelor din program încep de la 199 lei și ajung până la 1368 lei de persoană, în funcție de hotel, de tipul cazării și de perioadă. În stațiunea Jupiter, cazarea la un hotel de 3* costă doar 199 lei/persoană, în perioada 04.09 - 12.09. 

În Mamaia, stațiunea denumită „perla litoralului românesc”, oferta pentru 6 nopți de cazare la hotel de 2* costă 243 lei. Un sejur de 5 nopți la hotel de 3* Paralela 45 Litoralul pentru totirecomandat familiilor cu copii, cu mic dejun inclus, are prețul de 399 lei/ persoană. Tot în Mamaia, sejurul de 6 nopți la un hotel de 3* cu mic dejun inclus costă 364 lei de persoană în perioada 01.09-15.09.

Pentru turiștii care preferă să scape de orice grijă în vacanță, oferta Paralela 45 include sejururi all inclusive pentru perioada 03.09 - 13.09, cu prețuri de la 1045 lei de persoană pentru 5 nopți de cazare la hotel de 4* în stațiunea Mamaia. Românii care își doresc sejur cu mic dejun sau demipensiune pot achiziționa pachete la 420, respectiv 664 lei/persoană pentru o vacanță de 5 nopți la hotel de 3*.

Ofertele sunt variate, astfel încât orice român își poate găsi vacanța dorită cu ajutorul consultanților de turism.Adaugata pe : 01 / 09 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun