site traffic analytics

Bucureşti, pe locul 2 în Europa. Iată în ce top

Bucuresti

Europe Backpacker Index a realizat, recent, a cincea ediţie a topului celor mai ieftine oraşe ale Europei. Surprinzător sau nu, Bucureştiul se află pe locul 2!
Iată care au fost criteriile acestui top, destinat tinerilor « backpackers », deci tinerilor care merg cu rucsacul în spate şi caută cele mai ieftine soluţii de călătorie. Realizatorii clasamentului au ales, pentru fiecare oraş, tariful celui mai ieftin hotel situat într-o zonă decentă şi cu minim 2 review-uri bune, preţul a 2 călătorii cu transportul în comun pe zi, preţul unei atracţii majore (gen muzeu etc.), trei mese pe zi la preţ tip « budget » plus trei beri sau vinuri locale pe zi, respectiv o porţie de desert şi o cafea pentru cei care nu consumă băuturi alcoolice.
Pe locul 1 se află capitala Ucrainei, Kiev, cu o medie de 24,32 de dolari pe zi. Însă, surpriză, Bucureştiul se situează pe locul 2, cu 26,38 de dolari pe zi. Editorii ghidului recomandă vizitarea Centrului vechi şi a Palatului Parlamentului. Ca structură de cazare, este recomandat hostelul Funky Chicken.
Iată şi restul oraşelor din top 10: Sofia (Bulgaria), Cracovia (Polonia), Belgrad (Serbia), Varşovia (Polonia), Sarajevo (Bosnia şi Herzegovina), Budapesta (Ungaria), Cesky Krumlov (Republica Cehă) şi Saint Petersburg (Rusia).Adaugata pe : 23 / 09 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun