site traffic analytics

20% din români îşi rezervă vacanţele de vară prin Early Booking

Paralela 45 early booking20% dintre turiştii români îşi rezervă vacanţele de vară prin Early Booking, arată statisticile interne ale agenţiei de turism Paralela 45. Anul 2015 a înregistrat o creştere a rezervărilor din timp, românii fiind atraşi de preţurile reduse şi de varietatea ofertelor disponibile.
 
„Anul acesta am remarcat o creştere a numărului de turişti care-şi rezervă vacanţele profitând de reducerile de Early Booking. Astfel că, încă din luna septembrie, am lansat oferta pentru litoral Bulgaria 2016 - staţiunea Albena, foarte apreciată de turiştii români, urmând cât de curând şi celelalte stațiuni de pe ţărmul bulgăresc al Mării Negre”, explică Alin Burcea, preşedinte Paralela 45.   
 
Staţiunea Albena este de peste 18 ani deţinătoare a premiului internaţional „Blue Flag” pentru standardele ridicate de curăţenie şi calitate a plajelor.
 
Primul prag de reducere Early Booking pentru o vacanţă de cinci sau şapte nopţi în Albena este de 20% şi este valabil până pe 29.02.2016. Sejururile 2016 în Bulgaria încep de pe 5 mai, iar tarifele pornesc de la 21 de euro de persoană pentru o noapte în cameră dublă, cu masă all inclusive. Pe lângă tarifele scăzute, în Albena tariful de parcare este de doar 6 leva pe zi (aproximativ 13 lei), iar turiştii primesc şezlonguri gratuite pe plajă.
 
Românii aleg Bulgaria în detrimentul vacanţei pe litoralul românesc atât datorită preţurilor competitive, cât şi frumuseţii staţiunilor. Albena este consacrată că fiind unul dintre puţinele locuri din Europa unde natura se păstrează intactă, având una dintre cele mai spectaculoase rezervaţii naturale din Bulgaria, Rezervaţia Naturală Baltata. Pentru turiştii care achiziţionează un sejur de şapte nopţi, Dine Around le oferă ocazia de a experimenta o varietate de bucătării internaţionale într-unul din restaurantele a-la-carte din Albena.Adaugata pe : 01 / 10 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun