site traffic analytics

Oana Ruxandra-Pop este noua reprezentantă a Oficiului Naţional de Turism al Austriei în Bucureşti

Oana-Ruxandra Pop AustriaOana-Ruxandra Pop este, începând cu 1 octombrie, noua reprezentantă a Oficiului Naţional de
Turism al Austriei în Bucureşti. După 7 ani de colaborare, Ileana Neţ a părăsit la sfârşitul lunii iulie 2015 Oficiul Naţional de Turism al Austriei, activităţile acesteia pe piaţa româneasca fiind preluate de Oana-Ruxandra Pop. Oana este activă de nouă ani în domeniul turismului şi comunicării şi a acumulat experienţe printre altele la GTZ, DERTOUR România, Karpaten Turism şi Explore Travel. Ea va intensifica pentru Oficiul Naţional de Turism al Austriei marketing-ul online şi contactul cu
presa. De asemenea, va organiza pentru turoperatorii români platforme pe care agenţiile de turism să întâlnească furnizorii austrieci.

"Ne bucurăm că am reuşit să includem în echipa noastră o colaboratoare atât de implicată şi cu experienţă", spune Emanuel Lehner-Telic, Manager Regional al Oficiului Naţional de Turism al Austriei pentru Europa Centrală şi de Est, cu sediul la Budapesta.
"România este, cu aproximativ 900.000 înnoptări/an, o piaţă foarte importantă pentru turismul austriac. Mă bucură colaborarea cu reprezentanţii industriei turismului şi presei locale", povesteşte Oana Pop cu nerăbdare despre activităţile sale viitoare.Adaugata pe : 02 / 10 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun