site traffic analytics

Iată unde pleacă românii după Revelion

Paralela 45 exotice MauritiusRomânii care au ales să-şi petreacă Revelionul în ţară nu renunţă la ideea unei vacanţe exotice în mijlocul iernii. Primele vacanţe propuse pentru anul 2016 au destinaţii exotice, fiind lansate special pentru turiştii care nu reuşesc să plece din ţară în perioada sărbătorilor de iarnă. Paralela 45 a introdus pentru aceştia un nou charter cu destinaţia Mauritius, cu plecare pe 3 ianuarie 2016.
 
„Charterul Mauritius a fost una dintre cele mai căutate vacanţe pentru acest Revelion de către turiştii care vor un sejur exotic. Avem deja ocupate peste 90% dintre locuri, însă am primit o cerere mare pentru acest charter în luna ianuarie. Sunt mulţi turişti care vor sărbători Anul Nou în ţară, dar care vor apoi să plece într-o vacanţă specială, pentru a se relaxa şi a începe noul an cu bine, mai ales că şi cei mici sunt încă în vacanţă”, declară Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.
 
Reprezentanţii Paralela 45 preconizează o creştere a interesului românilor în anul următor pentru Insula din Paradis, aşa cum a fost denumită Mauritius. Cei care achiziţionează vacanţe la început de an pun pe primul loc în motivaţia de alegere destinaţiile exotice, lăsând aspectul financiar pe plan secund. 
 
Lunile decembrie – februarie reprezintă sezonul de vârf în Mauritius, temperaturile în timpul zilei încadrându-se între 30 şi 35oC, iar noaptea între 25 şi 30oC. Destinaţia devine aşadar ideală pentru turiştii care vor o vacanţă cu mult soare chiar în mijlocul iernii. Plajele cu palmieri, nisipul alb-gălbui, vegetaţia luxuriantă şi apele turcoaz pentru care este recunoscută insula sunt la mare căutare printre români.
 
Primul charter al anului 2016 cu destinaţia Mauritius are plecarea pe 3 ianuarie şi oferă un sejur de 7 nopţi cazare la hoteluri de 4* şi 5* cu zbor direct, cursă charter cu compania TAROM. Sejurul include transferurile aeroport-hotel-aeroport şi asistenţă turistică în limba română, iar costul unei astfel de vacanţe începe de la 1378 de euro pentru o persoană.Adaugata pe : 07 / 10 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun