site traffic analytics

IUBESC VINUL ROMÂNESC LA GREEN GATE: 21-23 OCTOMBRIE

Gala Iubesc Vinul Romanesc, Green Gate BucurestiVINVEST si Asociatia de Cultură si Promovare a Vinului sunt incantati sa continue si in aceasta toamna Campania IUBESC VINUL ROMANESC, prin GALA VINULUI NOU SI VECHI cu degustari in zilele de 21- 22 - 23 octombrie 2015, in intrevalul orar 17:00 – 22:00, la Green Gate Bucuresti, locatia Ambery Hall. Evenimentul este organizat cu aportul producatorilor care se inscriu precum si al partenerului oficial Domeniile Anastasia.

DESCRIEREA EVENIMENTULUI

"In aceasta toamna continuam Campania IUBESC VINUL ROMANESC si invitam producatorii de vin recunoscuti prin portofoliul lor de vin, pentru a prezenta diversitatea de vinuri autohtone, internationale, prestigioase, produse rare, prestigioase si biologice. Pe parcursul celor 3 zile/seri producatorii de vin pot angaja, in spatiu special amenajat, diferit de spatiul de degustare inchiriat de producator (sustinute de oenologul, somelierul sau investitorul cramei), degustari tematice asociate cu produse ale bucatariei salonului restaurant Ambery Hall din incinta Green Gate Bucuresti", ne informeaza Lucia Pirvu, organizatorul evenimentului, unde si travelomania este partener media.Lucia Pirvu

DEGUSTARI TEMATICE

1. Degustare de vinuri rare, prestigioase si biologice
2. Super degustare - Verticala de vin
3. Degustare de vinuri Rezerva – Pamant si Savoare
4. Marea degustare pe ruta vinului din Dealul Mare
5. Circuitul unui vin sec/demisec/demidulce/dulce
6. Misiunea Pamantului si semnatura Oenologului
7. Degustare de vinuri si branzeturi
8. Vinul spumant - Magie si Pasiune
9. Degustare a l’aveugle – ce vin este acesta?
10. Universul degustarii unui vin bine vinificat

Din lista degustarilor tematice, producatorii se pot inscrie la o singura degustare. Regula inscrierii “primul venit, primul servit”. Nu pot fi inscrisi mai mult de 10 producatori la aceste degustari pentru perioada evenimentului. Gastronomia asociata cu vinurile prezentate de fiecare producator, se va rezerva de la restaurantul Ambery Hall, cu costuri corecte dar separate de pachetul evenimentului.

DETALII EVENIMENT

Pasionatii, iubitorii de vin, profesionistii sunt asteptati pe parcursul a 3 seri minunate sa isi delecteze papilele gustative cu circa 200 de vinuri de calitate ce provin din toate regiunile viticole ale Romaniei.
Evenimentul se va incheia cu surprize mult asteptate, tombola si tragerea speciala a doua bilete pentru doua persoane la o degustare de vin, de neuitat, la crama Domeniile Anastasia.

Cladirea Green Gate aduce pe piața locala un ”concept urban verde” unic, reflectat în gradina verticala si in gradina vie din curte, creand o imagine verde naturala si vasta la exterior- ofera un Gala Iubesc Vinul Romanesc, Green Gate Bucurestispatiu de desfasurare care va permite expozantilor si vizitatorilor sa se relaxeze si sa socializeze intr-un cadru sofisticat. Nu in ultimul rand, pragul acestei cladiri este trecut zilnic de minim 1500 de persoane, oameni de afaceri/executie din tara si strainatate din diverse medii cum ar fi: software, IT, media, real estate etc.
- Zona Gastronomica - Ambery Hall,
- Punct de vanzare vin, restaurantul Ambery Hall cu un discount de 10% catre restaurant, la pretul de lista al vinului.
- Vanzarea vinului direct de la standul producatorului, obligatoriu cu casa de marcat
- Spatiu profesionist dedicat mass mediei in receptia locatiei cu acces la internet de mare viteza
- Intrarea se va face pe baza unui bilet in valoare de 25 lei ce include un pahar de degustare vin si participarea la tombola.

Parteneri ai evenimentului: Green Gate, Ambery Hall, Regus, Aviance- Air France, Agerpress, Radio Romania Antena Satelor, Lumea Satului, The Money Channel, ADAR, AutoExpert, Yacht Expert, Rabbit Media, Transilvania Business, Traveller Magazin, Profitul Agricol, Romania Agricola, AgroImpact, AgroInfo, Agricultura Romaneasca, Revista Fermierului, Tour.ist, travelomania.ro, TraianBadulescu.Ro, Doctor Travel.

Organizatori:

VINVEST & Asociatia de Cultură si Promovare a Vinului VINVEST
Echipa este coordonată de ing. Lucia Pîrvu, oenolog, expert degustător, vicepresedinte al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, membru al juriului în concursuri nationale si internationale, promotor al degustărilor educative organizate pentru reprezentantii HoReCa si pentru consumatorul final, cu o experientă de peste 30 de ani în domeniul vitivinicol.Adaugata pe : 13 / 10 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun