site traffic analytics

Topul destinaţiilor exotice preferate de turiştii români

Paralela 45 exoticeInteresul românilor pentru vacanţe cu destinaţii unice, zone înconjurate de vegetaţie luxuriantă şi plaje exotice este în continuă creştere. Mexic&Cuba, Africa de Sud, Zanzibar, Madagascar, Kenya, dar şi Singapore&Bali ori Maldive sunt câteva dintre cele mai căutate vacanţe, arată statisticile Paralela 45.

„Românii rămân impresionaţi de aceste destinaţii şi nu ezită să ne povestească entuziasmaţi experienţele unice pe care le trăiesc acolo. Se întorc cu poveşti deosebite care reuşesc să influenţeze şi pe alţi iubitori de călătorii să aleagă asemenea destinaţii în defavoarea vacanţelor deja cunoscute de români”, declară Alin Burcea, preşedinte Paralela 45.
 
În această perioadă, una dintre cele mai căutate vacanţe rămâne cea cu destinaţia Mexic şi Cuba, Paralela 45 Mexicfiind locul preferat pentru cuplurile aflate în luna de miere, dar şi pentru surferi sau amatorii de scuba-diving. Pentru un Revelion în care să se bucure de priveliştea deosebită a insulelor tropicale şi facilităţile unei staţiuni moderne, românii plătesc începând de la 2590 euro/persoană.
 
Madagascar este caracterizată de vegetaţia luxuriantă, animalele exotice şi peisajele care-ţi taie respiraţia. Fiind a patra insulă ca mărime din lume, denumită şi „Marea Insulă Roşie”, aceasta este recunoscută pentru nuanţele de roşu ale solului, fiind în acelaşi timp ţinutul baobabilor, al lemurienilor şi al plantelor carnivore. Descrisă drept visul oricărui naturalist, o vacanţă în Madagascar include vizitarea a numeroase parcuri naţionale şi rezervaţii. Costul vacanţei de Revelion în Madagascar începe de la 2475 eur/persoană. 


Madagascar Paralela 45 
O altă destinaţie preferată de români este Africa de Sud datorită experienţei culturale impresionante şi a mozaicului rasial ce a dat zonei numele de „Ţara Curcubeului”. Cape Town, Capul Bunei Speranţe, Johannesburg şi Kruger Park sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute atracţii turistice incluse în itinerariul Paralela 45 pentru un Revelion în Africa de Sud. Preţul pentru o astfel de vacanţă începe de la 1995 euro de persoană.

Africa de Sud Paralela 45
 
Vacanţele în Kenya sau Zanzibar au costuri de peste 2000 eur/persoană pentru 9 zile. Ambele destinaţii se bucură de plaje scăldate de apele Oceanului Indian, iar pe lângă vizitele în parcurile naţionale, activităţi precum safari în Kenya sau snorkeling în Zanzibar rămân experienţe de trăit o dată în viaţă. Pe „Insula Mirodeniilor”, Zanzibar, turiştii au ocazia să viziteze plantaţiile de condimente, o experienţă fascinantă pentru cei pasionaţi de gastronomie.


Kenya Paralela 45 
Singapore&Bali este destinaţia ideală pentru cei care doresc să interacţioneze cu multiple culturi. Singapore este cea mai mică ţară situată în Asia de Sud-Est şi singurul oraş-stat al continentului, cu cel mai intens trafic în port din întreaga lume. Denumită «Insula Zeilor» sau «Dimineaţa lumii», insula Bali este una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă din întrega lume. Costul unui Revelion Singapore şi Bali începe de la 1895 euro/persoană.


Singapore Paralela 45 
O altă destinaţie exotică foarte căutată de români este reprezentată de Maldive, un loc în care pe primul loc se află relaxarea şi care impresionează prin azuriul apelor şi nisipul extrem de fin al plajelor, devenind locul ideal pentru a admira un decor ieşit din tipare. Românii care vor să-şi petreacă Revelionul în această destinaţie plătesc începând de la 2951 de euro de persoană.

Maldive Paralela 45Adaugata pe : 14 / 10 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun